2015-06-21 18:14:05
Φωτογραφία για Αναγνώστρια - αυτόπτης μάρτυρας σε τροχαίο στο Ν. Ηράκλειο και αποκαλύπτει...
Αγαπητό tromaktiko,

χθες γύρω στις 12 το βράδυ έγινα μάρτυρας σε ένα συμβάν που με έκανε να αηδιάσω ακόμα περισσότερο για την κατάντια αυτής της χώρας Ακριβώς έξω από το σπίτι μου ένα αυτοκίνητο χτύπησε ένα μηχανάκι delivery. Ο άνθρωπος χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε μετά από μία ώρα στο νοσοκομείο. Θα αφήσω ασχολίαστη την αδικαιολόγητη καθυστέρηση του ΕΚΑΒ, ενώ οι αστυνομικοί ανέφεραν χαρακτηριστικά "Χτύπημα στο κεφάλι. Σοβαρό".

Τα χειρότερα έγιναν στη συνέχεια. Ο οδηγός του αυτοκινήτου - γυναικολόγος στο επάγγελμα - αφού πρώτα επιβεβαίωσε πως το μηχανάκι ήταν ασφαλισμένο και θα του φτιάξουν το αυτοκίνητο και αφού έμεινε μόνος του (με ένα φίλο του που ήρθε εσπευσμένα) με τους αστυνομικούς, άρχισε να τους παρακαλάει και να τους λέει πως θα πάει φυλακή και πως θα του καταστρέψουν τη ζωή και να σβήσουν αυτό που έχουν γράψει και από εκείνον μετά ό,τι θέλουν θα το έχουν. Στην αρχή φαντάστηκα πως θα είχε καμιά ληγμένη άδεια. Που να φανταστώ πως ήταν ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ;;


Ειλικρινά ο θυμός που νιώθω δεν περιγράφεται. Κυρίως για εκείνον που είναι και επιστήμονας και ζητάει τέτοια πράγματα, αλλά ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ για την ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ! Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]

Αυτή είναι η ασφάλεια που μας προσφέρουν; Παραποιώντας τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε ένα ατύχημα; Του έδωσαν ΑΠΛΑ μια κλήση με το ελάχιστο ποσό και τον συμβούλεψαν να δείξει ενδιαφέρον στον οδηγό από το μηχανάκι για να γλιτώσει τη μήνυση. ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ οδηγούσε 11 η ώρα το βράδυ σε γειτονιά, και ισχυριζόταν κιόλας πως το μηχανάκι έπεσε πάνω του ενώ εκείνος πήγαινε δεξιά-δεξιά στο δρόμο. Δυστυχώς δεν είδα τι ακριβώς έγινε και αυτή τη στιγμή μουρμουρά πως θα έπρεπε να χαζεύω το δρόμο εκείνη η στιγμή. Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί μπορεί να είναι ένα παιδί εκεί ή και περισσότερα και αυτός ο "άνθρωπος" να το έπαιρνε μαζί του. Μακάρι να είχα τα στοιχεία του και δε θα ξαναέβλεπε πελάτισσα ποτέ του. Είναι λυπηρό το πως έχουν καταντήσει οι άνθρωποι, το πόσο χαμηλά έχουν φτάσει και πόσο απαθής είναι. Ελπίζω πως όλοι τελικά παίρνουν αυτό που τους αξίζει. Αλλά από την άλλη, δεν είμαι και σίγουρη τι αξίζει σε τέτοια πλάσματα. Για την ΕΛ.ΑΣ. δε θα μιλήσω, τα έχει πει χιλιάδες κόσμος εκατομμύρια φορές. Αλλά και αυτοί πρέπει να ντρέπονται γιατί μπορεί να ήταν το δικό τους παιδί/ανίψι/εγγόνι σε αυτό το μηχανάκι και να μην τα κατάφερνε. Εύχομαι ολόψυχα να είναι υγιής αυτός ο άτυχος άνθρωπος. Όσο για τον οδηγό του αυτοκίνητου, δεν έχω λόγια.

Λίγο προσοχή παιδιά γιατί δεν ξέρουμε από που θα το βρούμε πια. Να σκεφτόμαστε πριν πράξουμε και μακριά από το τιμόνι μετά από ποτό. Δεν είναι τόσο δύσκολο.

Αγάπη μόνο.

Αναγνώστρια Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΝΤΑΝΣΤΟΝ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΝΤΑΝΣΤΟΝ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ