2015-06-24 09:16:29
Φωτογραφία για Αβοήθητη στη μέση του πουθενά: Ο απίστευτος εφιάλτης της Τατιάνας - Έζησε τον απόλυτο τρόμο
Η απόδραση που λαχταρούσε τόσο καιρό με τον άντρα της ζωής της λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία Ονειρευόταν να περάσει μερικές ξέγνοιαστες στιγμές, όμως τα σχέδιά της για μια ρομαντική απόδραση ναυάγησαν. Ξινή βγήκε η μονοήμερη εκδρομή στην Τατιάνα Στεφανίδου και στον Νίκο Ευαγγελάτο παίρνοντας μάλιστα διαστάσεις θρίλερ. Σοκ προκάλεσε η παρουσιάστρια όταν αποκάλυψε τις δραματικές στιγμές που έζησε μεσοπέλαγα.

Η βόλτα τους με το φουσκωτό μετατράπηκε στον χειρότερο εφιάλτη. “Περιμέναμε με τον άντρα μου να πάμε μονοήμερη, αλλα χάλασε το φουσκωτό”, ανέφερε χαρακτηριστικά για την πρόσφατη εξόρμησή τους. Όπως παραδέχτηκε η Τατιάνα, από την αρχή τηςεκδρoμής η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους. Φτάνοντας στο λιμάνι της Χαλκίδας, διαπίστωσαν πως το φουσκωτό τους είχε ένα πρόβλημα. Χάρη στη βοήθεια όμως των κατοίκων της περιοχής το διόρθωσαν ή μάλλον έτσι νόμιζαν. “Ευτυχώς σε ένα λιμανάκι, έρχονται, μας βοηθάνε, τη φτιάχνουμε, πάμε σε ένα ταβερνάκι, τρώμε
. Μόλις έχει κάτσει η μπουκιά και μπαίνουμε να γυρίσουμε”, αναφέρει. Παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής όμως, ένας ξαφνικός θόρυβος, έφερε την Τατιάνα αντιμέτωπη με τον απόλυτο τρόμο. Ενώ βρισκόντουσαν μεσοπέλαγα διαπίστωσαν πως η μηχανή δεν λειτουργούσε με αποτέλεσμα να έχουν “κολλήσει”. Βλέποντας τις προσπάθειες του συζύγου της να βάλει μπρος το φουσκωτό, να πέφτουν στο κενό, η παρουσιάστρια τα έχασε. Το γεγονός μάλιστα πως δεν υπήρχε κανείς τριγύρω και η ξηρά απείχε αρκετά μίλια έκανε την αγωνία της να χτυπά κόκκινο.

Οι προσευχές της Τατιάνας

Όσο περνούσαν τα λεπτά, ο πανικός άρχισε να την κυριεύει. Μάταια άρχισε να ουρλιάζει, αφού βοήθεια δεν ερχόταν από το πουθενά. Στη σκέψη και μόνο πως βρισκόντουσαν μόνοι στη θάλασσα, χωρίς σήμα στα κινητά τους, την έλουζε κρύος ιδρώτας. Το μυαλό της βρισκόταν διαρκώς στα δύο της παιδιά Νικόλα και Λυδία και δεν σταματούσε τις προσευχές. Βλέποντας τη σύζυγό του να τρέμει σαν το ψάρι, ο Ευαγγελάτος προσπάθησε να την καθησυχάσει. Της έδωσε να καταλάβει πως ο καιρός είναι με το μέρος τους και με τη βοήθεια του αέρα σιγά σιγά θα φτάσουν στον προορισμό τους. Αν δεν πατούσε όμως το πόδι της στη στεριά η “Τάτι” δεν μπορούσε να ηρεμήσει. “Μια απόσταση τριάντα λεπτών, την κάναμε δυόμισι ώρες!”, παραδέχτηκε. Φτάνοντας σπίτι της ευχαρίστησε τον Θεό που η περιπέτεια τους αυτή είχε αίσιο τέλος και δεν πήρε χειρότερες διαστάσεις. Παρότι διακωμώδησε το συγκεκριμένο περιστατικό στην εκπομπή της, τόνισε πως την επόμενη φορά θα προσέξουν περισσότερο.

ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗ/ Περιοδικό YES
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ