2012-05-06 10:30:06
Φωτογραφία για Ψηφίζει Φερέιρα ο Αλαφούζος
Για το πλάνο του ενημέρωσε ο Αλαφούζος τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και μαζί του εξέφρασε την επιθυμία του να τον δει και τη νέα χρονιά στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τον Γόντικα να δίνει το «παρών» στη συνάντηση.

Ένα από τα θέματα που «έτρεξε» ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν και αυτό του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Έλληνας επιχειρηματίας, μαζί με τον Δημήτρη Γόντικα, ενημέρωσε τον Πορτογάλο τεχνικό για τις εξελίξεις και το πλάνο σωτηρίας του Τριφυλλιού, με τον προπονητή του Τριφυλλιού να αναλύει τα προβλήματα που είχε η ομάδα την φετινή χρονιά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», o Φερέιρα ενημέρωσε τον Αλαφούζο πως είναι θετικός στο να παραμείνει στον «πράσινο» πάγκο, αρκεί να βρεθεί ένα βιώσιμο πλάνο και παράλληλα ο Παναθηναϊκός να ενισχυθεί στα εξωαγωνιστικά ζητήματα, δηλαδή στα θεσμικά όργανα καθώς ο Φερέιρα υποστηρίζει πως το Τριφύλλι υστερεί σε σχέση με τον αντίπαλό του.

Από αυτή τη συνάντηση λοιπόν, το σίγουρο είναι πως αν τελικά υπάρξει θετική εξέλιξη και ο Παναθηναϊκός πάρει την αδειοδότηση, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα παραμείνει στο «τιμόνι» της ομάδας.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ