2015-06-28 00:23:07
Φωτογραφία για Συγκέντρωση KKE στο Αγρίνιο κατά του «αριστερού μνημονίου»
Το ΚΚΕ Αιτωλοακαρνανίας διοργάνωσε για σήμερα πολιτικές συγκεντρώσεις σε Αγρίνιο, Ναύπακτο, Μεσολόγγι και Αμφιλοχία με κεντρικό μήνυμα ” Όχι στη νέα συμφωνία. Αρκετά πληρώσαμε τους εκβιασμούς και την κοροϊδία κυβέρνησης – δανειστών. Ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους». Συγκεντρώσεις εξάλλου έγιναν σε πολλές πόλεις της χώρας.

Η συγκέντρωση στο Αγρίνιο ξεκίνησε στις 20:00 και ολοκληρώθηκε πριν τις 21:00, με πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και πικετοφορία (διανομή φυλλαδίων με την ,από 23/6, ανακοίνωση της Κ.Ε. του κόμματος ,από μέλη του ΚΚΕ) .Ακούστηκαν συνθήματα κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και του «νέου μνημονίου». «Αποτελεί πρόκληση για κάθε αγωνιστή, ριζοσπάστη, αριστερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να εμφανίσει τις νέες δεσμεύσεις ως «αναγκαίο συμβιβασμό στον αρνητικό συσχετισμό εντός Ε.Ε.», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Ομιλητής στη συγκέντρωση στο Αγρίνιο ήταν ο Βαγγέλης Ραμμόπουλος, μέλος της Ε.Π
. Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ. «Ενημερώσαμε και προειδοποιήσαμε τον λαό από την αρχή αυτής της συγκυβέρνησης, ότι θα ακολουθήσει τον δρόμο των προηγούμενων κυβερνήσεων Ν.Δ. –ΠΑΣΟΚ. Γιατί έχουν την ίδια στρατηγική, να υπηρετούν την Ε.Ε., το κεφάλαιο, τους λίγους, παρά τις όποιες διαφορές τους. Κατάργηση μνημονίου, ΕΝΦΙΑ, κατώτατος μισθός στα 751 ευρώ,  όλα αυτά και άλλα πολλά που τάζανε έγιναν «σχήμα λόγου». Έρχονται και άλλα, νέα μέτρα για τη λαϊκή οικογένεια. Κοροϊδεύουν τον λαό μπροστά στα ματιά του. Είναι ψέμα που λένε ότι δεν θα μειωθούν μισθοί και συντάξεις, αφού θα αυξήσουν τους έμμεσους φόρους, άρα το λαϊκό εισόδημα θα έχει απώλειες. Είναι ψέμα ότι θα πληρώσουν τα μέτρα τα υψηλότερα στρώματα όπως λένε, γιατί διατηρούν όλους του παλιούς φόρους, αυξάνουν του ΦΠΑ και από την άλλη οι επιχειρηματικοί όμιλοι θα απολαμβάνουν όλες τις φοροαπαλλαγές και επιδοτήσεις. Το χειρότερο όμως που κάνουν είναι ότι εκβιάζουν τον λαό για να δεχθούν είτε τη Σκύλα που προτείνουν οι εταίροι τους, είτε τη Χάρυβδη που προτείνει η συγκυβέρνηση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Β. Ραμμόπουλος στην  ομιλία του.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ