2015-06-28 10:45:07
Φωτογραφία για Σοκάρει ο Τρύφωνας Σαμαράς: Χτένισα και έβαψα τη μητέρα μου στην κηδεία της
Ο θάνατος της μητέρα του, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, είναι κάτι που ακόμα και σήμερα τον «στοιχειώνει». Ήθελε πολύ δύναμη για τον Τρύφωνα Σαμαρά να την «περιποιηθεί» για το τελευταίο της ταξίδι. Ο δημοφιλής hairstyle που αποτελεί τη χαρά της ζωής, σε συνέντευξή του στο «Λοιπόν» αναφέρθηκε στην αγαπημένη του μητέρα, Βούλα.

Την ημέρα των γενεθλίων της μητέρας σου ανέβασες μια φωτογραφία σας στο Instagram. Αυτό δείχνει έναν άνθρωπο άκρως συναισθηματικό, δεδομένου ότι έχει φύγει από τη ζωή σχεδόν 10 χρόνια.

«Όλοι το έχουν αυτό με τη μητέρα τους, γιατί είναι ο άνθρωπος που μας έφερε στον κόσμο. Όταν την έχουμε και τη ζούμε, δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Ενώ έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια και μου λένε όλοι «Θα το ξεπεράσεις», δεν το ξεπερνάς, δεν θέλεις να το ξεπεράσεις, θέλω να τη θυμάμαι και να τη σκέφτομαι σα να την έχω δίπλα μου. Η μητέρα μου είναι ο άγγελος μου. Όταν δεν είμαι καλά ή κάτι δεν μου πηγαίνει καλά, λέω: «Σε παρακαλώ, βρε μαμά, βάλε το χέρι σου». Μου λείπεις πολύ».


Όταν έφυγε η μητέρα σου από κοντά σου;

«Η μέρα που «έχασα» τη μητέρα μου, αν και το περιμέναμε, ήταν η πιο σκληρή μέρα της ζωής μου. Ήταν τραγικό, όταν η νεκροφόρα πήρε τη μητέρα μου από το σπίτι και ήξερα ότι δεν θα ξαναπερνούσε το κατώφλι... Πολύ σκληρό. Στο τελευταίο της «ταξίδι»την έντυσα, την έβαψα, της έφτιαξα τα μαλλιά της... Ήταν ο άνθρωπος μου. Δεν θα μπορούσα να μην το κάνω. Αν έχεις ζήσει κάτι τόσο σκληρό με το δικό σου άνθρωπο, που είναι η μητέρα σου, μετά για να έρθεις στα συγκαλά σου είναι σκληρό».

Θέλει πολύ μεγάλη δύναμη. Πως μπόρεσες και το έκανες;

«Αν πάθαινα εγώ κάτι, η μητέρα μου δεν θα με... έφτιαχνε; Έτσι το σκέφτηκα». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ