2012-05-06 11:09:06
Φωτογραφία για ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ...
Όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός δεν θα αλλάξει ούτε φέτος παραστάσεις όσον αφορά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του "woop.gr", oι άνθρωποι των ερυθρόλευκων έχουν γυρίσει αρκετά μέρη στην Ευρώπη, αλλά φαίνεται να καταλήγουν λίγα χιλιόμετρα παραδίπλα από το γνωστό Ζέεφελντ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, σχημάτισαν καλή άποψη για ένα προπονητικό κέντρο στο Ίνσμπρουκ. Συνήθως οι παίκτες στα ρεπό τους από τις προπονήσεις του Ζέεφελντ, έμπαιναν στο πούλμαν και πήγαιναν στο γειτονικό Ίνσμπρουκ για τα ψώνια τους και δεν αποκλείεται αυτό το καλοκαίρι να πάνε για προετοιμασία!

Ο Ολυμπιακός ψάχνει να βρει το καλύτερο δυνατό μέρος για την προετοιμασία του καλοκαιριού, αφού δεν πρόκειται να πάει σε τρίτες και τέταρτες λύσεις, γιατί οι άνθρωποί του θέλουν να μπουν γερές βάσεις για τη νέα χρονιά.

Μέσα στον μήνα θα οριστικοποιηθεί τελικά πού ακριβώς θα προετοιμαστεί ο Ολυμπιακός της καινούριας περιόδου και θεωρείται πολύ πιθανό, μέχρι τα μέσα Ιουνίου να γνωστοποιηθούν και τα φιλικά που θα δώσουν οι πρωταθλητές μέσα στο καλοκαίρι, με το μόνο σίγουρο, μέχρι στιγμής, αυτό με την Γαλατά Σαράι στην Κωνσταντινούπολη που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο ομάδων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ