2015-06-28 15:36:08
Φωτογραφία για Το Τρίο της Όπερας του Παρισιού στο 24ο Φεστιβάλ Ναυπλίου
Το Τρίο της Όπερας του Παρισιού και τον Θανάση Αποστολόπουλο στο πιάνο απολαυσαν την προτελευταία ήμερα του 24 Φεστιβάλ Ναυπλίου όσοι βρέθηκαν το Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015, στην αίθουσα του Βουλευτικό στο Ναύπλιο.

Το Τρίο εγχόρδων της Όπερας του Παρισιού –όλοι τους κάτοχοι οργάνων-κειμηλίων του θρυλικού κατασκευαστή Jean-Baptiste Vuillaume (1798-1895) από όπου και πήραν το όνομά τους- απαρτίζεται από ιδιοφυείς μουσικούς διάσημους για τη βιρτουοζιτέ τους.

Η σύμπραξη τους με τον έχοντα σημαντική καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, Θανάση Αποστολόπουλο, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα θα χαρίσει άλλη μια βραδιά διεθνούς εμβέλειας στο Φεστιβάλ.

Η Συναυλία πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών ένω ηχογραφήθηκε από την EBU (European Broadcasting Union).Την εκδήλωση παρακολούθησαν η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου, το μέλος του ΔΟΠΠΑΤ και Πρόεδρος του Ναυπλικαου Ιδρύματος Ιωάννης Καποδίστριας, Κώστας Χελιώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωστας Ρούτουλας και αρκετός κόσμος.


Το πρόγραμμα που παρουσίασαν:

Trio VuillaumeΤρίο εγχόρδων της Όπερας του Παρισιού

Θανάσης Αποστολόπουλος, πιάνο

Ludwig Van Beethoven Trio έργο 30, αρ. 3

Allegro con spirito

Adagio con espressione

Allegro molto e vivace

Presto

Johannes Brahms Κουαρτέτο με πιάνο έργο 25, αρ. 1

Allegro

Intermezzo

Andante con moto

Rondo alla Zingarese Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ