2015-06-28 23:58:15
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΙΚΕ»
Ο ατζέντης του Εμάνουελ Εμενίκε τοποθετήθηκε στο "Gazzetta.gr" για το μέλλον του πελάτη του, τις προθέσεις του και τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για Ολυμπιακό.

Ο Ερντέμ Κονιάρ είναι ο μάνατζερ του έμπειρου Νιγηριανού επιθετικού του οποίου το όνομα γράφτηκε και συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό.

Ο ατζέντης του Εμάνουελ Εμενίκε μίλησε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων και τα... πλάνα για τον 28χρονο διεθνή στράικερ.

«Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Εμενίκε και που έχουν ρωτήσει για εκείνον. Από την πλευρά μας δεν έχουμε κάτι μέχρι στιγμής από τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια επαφή ή επίσημη κρούση. Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως η ελληνική ομάδα, που και σημαντικό μέγεθος είναι και γνωστή στην Ευρώπη, ουδέποτε έχει ασχοληθεί με τον Εμάνουελ», ήταν η πρώτη αντίδρασή του για όσα γράφονται στον τουρκικό και τον ελληνικό Τύπο.

«Θέλω να σας ξεκαθαρίσω παράλληλα πως αυτήν την στιγμή δεν έχουμε καμία επίσημη κρούση. Μόνο ενδιαφέρον και ερωτήσεις από κάποιες ομάδες. Επειδή θέλω να είμαι σωστός απέναντί σας όμως δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα για το μέλλον του Εμενίκε. Μπορεί μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον Εμάνουελ. Έχει ένα διετές συμβόλαιο με την Φενέρ και δεν έχει κάποιο παράπονο. Θα ήθελε να συνεχίσει. Όμως ξέρετε πως είναι τα δεδομένα. Στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ. Μπορεί όντως να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, όμως μπορεί και την άλλη εβδομάδα να κλείσει σε άλλον σύλλογο. Όπως και να έχει νομίζω πως στο προσεχές διάστημα θα μπορούμε να πούμε πιο πολλά», συμπλήρωσε ο Κονιάρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ