2015-06-30 12:50:14
Φωτογραφία για Έξι τραυματίες κατά την επείγουσα εκκένωση Boeing 737 στον Καναδά
Το αεροσκάφος Boeing 737 των καναδικών αερογραμμών WestJet που εκτελούσε την πτήση WS442 μεταξύ Έντμοντον και Τορόντο επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Γουίνπεγκ λόγω απειλής. Κατά τη διάρκεια της επείγουσας επιχείρησης εκκένωσης του αεροσκάφους έξι επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

Το αεροσκάφος "επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Γουίνιπεγκ, στην κεντρική επαρχία Μανιτόμπα, λίγο πριν τις 22.00 βράδυ Δευτέρας (05.00 ώρα Ελλάδας σήμερα) λόγω απειλής". Οι 54 επιβάτες και τα πέντε μέλη του πληρώματος απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος με τη βοήθεια των υπηρεσιών ασφαλείας μέσω ολισθητήρων εκκένωσης.

ΑΚολούθησαν έρευνες στο αεροσκάφος και το αεροδρόμιο ανακοίνωσε ότι η λειτουργία του αποκαταστάθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα (08.00 ώρα Ελλάδας σήμερα), με ορισμένες πτήσεις να έχουν καθυστερήσει.

Η εταιρεία αντιμετώπισε παρόμοιο περιστατικό και το Σάββατο, όταν η πτήση από Χάλιφαξ προς Έντμοντον έκανε επείγουσα προσγείωση στο αεροδρόμιο του Σασκατούν (της δυτικής επαρχίας Σασκάτσουαν), έπειτα από ανώνυμο τηλεφώνημα που έγινε από την επαρχία Οντάριο που έκανε λόγο για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στο Μπόινγκ 737 με 153 επιβαίνοντες.

Στη συνέχεια η αστυνομία του Σασκατούν πραγματοποίησε έρευνα στο αεροσκάφος και δεν βρέθηκε ύποπτο εκρηκτικό μηχανισμό. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ