2015-07-01 18:44:29
Φωτογραφία για Η Toshiba αποκάλυψε το νέο υβριδικό Satellite Radius 15
Η Toshiba Europe παρουσίασε τον Satellite Radius 15, έναν υβριδικό φορητό υπολογιστή με αρμό 360 μοιρών για πολλαπλούς τρόπους χρήσης, λειτουργικό Windows 10 και πλήκτρο γρήγορης πρόσβασης Cortana.

Πιο αναλυτικά, σχεδιασμένος για να αξιοποιεί τα βασικά χαρακτηριστικά των Windows 10, αυτός ο υβριδικός με αρμό 360 μοιρών επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν μεταξύ πέντε διαφορετικών τρόπων χρήσης για να έχουν την κατάλληλη συσκευή σε κάθε περίσταση. Το flip-and-fold design επιτρέπει εργασία με τον κατάλληλο τρόπο τις περισσότερες φορές, προσφέροντας ό,τι καλύτερο για εργασία και παιχνίδι από την αρχή της ημέρας μέχρι τη βραδινή ψυχαγωγία.

Ευελιξία εν κινήσει

Προσφέροντας επιλογή πέντε διαφορετικών τρόπων χρήσης, ο Satellite Radius 15 προσφέρει όλη την ευελιξία και την ποικιλία που χρειάζονται οι χρήστες όταν αναπαράγουν πολυμέσα σε tablet mode, πραγματοποιούν επαγγελματικές παρουσιάσεις σε presentation mode, διασκεδάζουν φίλους σε audience mode, χρησιμοποιούν φορητό υπολογιστή με παραδοσιακό τρόπο ή παρουσιάζουν περιεχόμενο σε ομάδα χρησιμοποιώντας λειτουργία table top 180 μοιρών.


Το Satellite Radius 15 διαθέτει κομψή εμφάνιση σε Satin Gold φινίρισμα αλουμινίου και πάχος 20,1 χιλιοστά. Η διάρκεια της μπαταρίας του ξεπερνά τις 7 ώρες, ενώ η προσθήκη οπίσθια φωτιζόμενου πληκτρολογίου για συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως στις νυχτερινές πτήσεις, ενισχύει τις περιπτώσεις χρήσης του Satellite Radius 15.

Επιδόσεις και χρηστικότητα

Ο Satellite Radius 15 τροφοδοτείται από έως 5ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core i5 συνδυασμένους με γραφικά από Intel HD 5500 ώστε οι χρήστες να έχουν απόδοση που ανταποκρίνεται είτε κάνουν multi-tasking είτε απολαμβάνουν ψυχαγωγία.

Ο Satellite Radius 15 έχει προ-εγκατεστημένα Windows 8.1, ενώ τα Windows 10 θα είναι διαθέσιμα μόλις κυκλοφορήσουν μέσω δωρεάν αναβάθμισης. Σχεδιασμένα για να αξιοποιούν τις βασικές λειτουργίες των Windows 10, όλα τα μοντέλα της σειράς έχουν hardware και εξαρτήματα για άνετες επιδόσεις, διπλά μικρόφωνα για καλύτερη χρήση Cortana , με clear voice capture και ειδικό πλήκτρο γρήγορης πρόσβασης.

Ενισχυμένη ψυχαγωγία

Η Full HD IPS οθόνη αφής των 15,6 ιντσών προσφέρει ευρεία γωνία θέασης για multi-task, δημιουργία περιεχομένου ή για να παίξετε παιχνίδια με ζωντανές εικόνες που αιχμαλωτίζουν κάθε λεπτομέρεια. Για να συμπληρώσετε την ψυχαγωγική σας εμπειρία, ο Satellite Radius 15 παρέχει εντυπωσιακό ήχο με το συνδυασμό ενσωματωμένων στερεοφωνικών ηχείων harman kardon και DTS Sound για φυσική, κρυστάλλινη χροιά ιδανική για να ακούτε μουσική ή να παρακολουθείτε ταινίες.

Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ψυχαγωγία σε άλλη κλίμακα όταν διασκεδάζουν στο σπίτι, μέσω της θύρας HDMI που υποστηρίζει Ultra HD 4K για ανώτερο επίπεδο ψυχαγωγίας και καθαρότητας σε συμβατές οθόνες. Οι επιλογές συνδεσιμότητας του Satellite Radius 15 περιλαμβάνουν επίσης multi-card reader που υποστηρίζει SD UHS-I, για ταχύτερα media downloads και δύο θύρες USB 3.0, που περιλαμβάνουν και μία Sleep-and-Charge.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ