2015-07-01 22:12:50
Φωτογραφία για Λίγες μέρες αντέχει ακόμα η αγορά...
Τα σοβαρά προβλήματα που αρχίζουν σιγά σιγά να εμφανίζονται στην αγορά από το κλείσιμο των τραπεζών και την παρατεταμένη αβεβαιότητα, επισημαίνει στο Cretalive, σε συνέντευξη της, η κ. Χριστίνα Χαλκιαδάκη, μέλος του Δ.Σ της εταιρείας SUPER MARKET "Χαλκιαδάκης".

"Τα προβλήματα με τους προμηθευτές είναι ήδη εμφανή, και πραγματικά δεν ξέρουμε πως θα κυλήσουν τα πράγματα τις επόμενες ημέρες αν εξελιχθεί έτσι η κατάσταση. Ήδη το ηλεκτρονικό σύστημα με τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, λόγω μεγάλης χρήσης έχει υπερφορτωθεί και ελπίζουμε να ξεπεραστεί, τις επόμενες ημέρες. Εμείς ασφαλώς και έχουμε αποθέματα στις αποθήκες μας αλλά θα πρέπει να τελειώνουμε το συντομότερο με την κατάσταση και να ομαλοποιηθεί η αγορά", προσθέτει με ειλικρίνεια η κ. Χαλκιαδάκη.

Παρόλα αυτά, η εταιρεία απέδειξε πως ακόμα και στις δύσκολες καταστάσεις φροντίζει για το προσωπικό της και γι΄ αυτό και φρόντισε να πληρώσει το επίδομα καλοκαιρινής άδειας, ένα ποσό περίπου 500.000 ευρώ, που μπήκε ως "ζεστό" χρήμα στις τσέπες των 1028 εργαζομένων της επιχείρησης, σε όλη την Κρήτη
. Έτσι, για μια ακόμη φορά οι εργαζόμενοι του Ομίλου Χαλκιαδάκης ένιωσαν την ασφάλεια και τη δύναμη ενός Κρητικού ομίλου, που ξέρει και ο ίδιος πως μεγάλη δύναμη του, εκτός από τους χιλιάδες πελάτες του είναι και οι εργαζόμενοι του.

"Σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία - συνεχίζει η κ.Χαλκιαδάκη - θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα και προς τους εργαζόμενους μας αλλά και προς την ίδια την κοινωνία: στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και σε αυτή την κατάσταση θα πρέπει να ξέρουν οι εργαζόμενοι μας πως είμαστε εδώ, πως τίποτε δεν αλλάζει και πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε από τη δύσκολη κατάσταση που όλοι βιώνουμε. Μάλιστα θα πρέπει να σας πω πως και την εκκαθάριση του μισθού τους, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας θα τον κάναμε την ερχόμενη Τρίτη, θα γίνει τρεις μέρες νωρίτερα, προκειμένου να τακτοποιήσουν τυχόν δύσκολες καταστάσεις που προέκυψαν, τις τελευταίες ημέρες!"

Και δεν είναι μόνον αυτό. Τα super markets Χαλκιαδάκης πλήρωσαν με "ζεστό" χρήμα κι εκείνους τους προμηθευτές της τοπικής αγοράς ( παραγωγούς, αγρότες, επαγγελματίες) με τους οποίους συνεργάζονται, προκειμένου να διευκολυνθούν κι εκείνοι και να μη νιώσουν πως δεν έχουν κάποιο δίπλα τους να τους συμπαρασταθεί, στις επερχόμενες δυσκολίες!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ