2015-07-02 12:34:17
Φωτογραφία για Ρέθυμνο: Ο τραγικός πατέρας δεν πίστεψε τον γιο του
Είχε προειδοποιήσει ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του και το έκανε. Ένας 50χρονος πυροσβέστης του τοπικού Πυροσβεστικού Σταθμού Περάματος Μυλοποτάμου  βρέθηκε απανθρακωμένος σε αγροτεμάχιο.

Ο 50χρονος το βράδυ της Τρίτης πήγε στον υπέργηρο πατέρα του και του ανακοίνωσε την απόφασή του να αυτοκτονήσει.

Καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, ο τραγικός πατέρας δεν έδωσε σημασία σε αυτά που του είπε ο γιος του. Νωρίς το πρωί σήμερα, τον αναζήτησε στο σπίτι δίχως να τον βρει, όπως και οι συνάδελφοί του, με αποτέλεσμα μαζί με αστυνομικούς να τον εντοπίσουν νεκρό μερικά εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Η οικογένεια του 50χρονου είχε δηλώσει την εξαφάνισή του από χθές ενώ σήμερα περίπου στη 13:00 το μεσημέρι ο άτυχος άντρας βρέθηκε νεκρός..

Σύμφωνα με όσα δήλωσε οικείο του πρόσωπο στις αστυνομικές αρχές, ο 50χρονος είχε εκμυστηρευτεί την προηγούμενη ημέρα, ότι θα προχωρούσε στο απονενοημένο.

Η Ασφάλεια ερευνά ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 50 χρονος βρέθηκε νεκρός, δηλαδή αν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια.

Ο 50χρονος βρέθηκε σε καθήμενη θέση κάτω από μία χαρουπιά και απανθρακωμένος από το κεφάλι και κάτω. Δίπλα του δεν βρέθηκε μπιτόνι και έτσι οι Αρχές εικάζουν, πως ο πυροσβέστης περιλούστηκε με εύφλεκτο υγρό από το σπίτι του κιόλας και στη συνέχεια μετέβη στο σημείο αυτό που βρέθηκε και αυτοπυρπολήθηκε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ