2015-07-02 20:31:42
Φωτογραφία για Καραγκούνης για Τσίπρα: Η Ελλάδα καίγεται και αυτός παραληρεί
«Βολές» κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης, επισημαίνοντας ότι «η Ελλάδα καίγεται και αυτός παραληρεί».

«Ο κ. Τσίπρας, αφού κατάντησε την Ελλάδα τη χώρα του πενηντάρικου και αφού άφησε σκόπιμα τους υπερήλικες συνταξιούχους να ξεροσταλιάζουν κάτω από τον ήλιο, μπροστά σε κλειστές τράπεζες και σε ατελείωτες ουρές, σήμερα μας διαβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι είναι θεματοφύλακας "της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού"» τόνισε ο κ. Καραγκούνης.

«Μα καλά σοβαρολογεί» διερωτήθηκε ο κ. Καραγκούνης και συνέχισε: «Ο άνθρωπος που δεν πρόσεξε τη χώρα όταν ήταν στα καλά της, θα την προσέξει τώρα, που την κατάντησε στα χάλια της; Η Ελλάδα καίγεται και αυτός παραληρεί. Και όλοι εμείς οι υπόλοιποι - για να παριστάνει αυτός τον Τσε Γκεβάρα - θα πρέπει να ζήσουμε τις οικογένειές μας με ένα πενηντάρικο».

Παράλληλα, ο κ. Καραγκούνης εξαπέλυσε «πυρά» κατά του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου: «Και μέσα στην σύγχυση επικαλείται και το στρατό σαν "παράγοντα εσωτερικής σταθερότητας". Τι νοσταλγεί άραγε ο υπουργός και γιατί σιώπησε ο Πρωθυπουργός», διερωτάται ο κ. Καραγκούνης.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΙΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΦ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΙΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΦ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ