2015-07-02 20:36:05
Φωτογραφία για Γιατί δακρύζεις Έλληνα; Δεν είσαι μόνος σου και δεν τρέχει μόνο, το δικό σου δάκρυ...
Περήφανος μπορεί να είναι μόνο αυτός, που σέβεται τον εαυτό του, που υποστηρίζει τις ιδέες του, που αναλαμβάνει τις ευθύνες των επιλογών του, που στέκεται όρθιος στα δύσκολα και δεν εγκαταλείπει!

Κοίτα στα μάτια αυτόν τον Έλληνα και πες του: «Αφού όλοι οι ξένοι, είναι τόσο κακοί, τόσο απατεώνες, τοκογλύφοι, ανέντιμοι και Ανθέλληνες, ΓΙΑΤΙ, αύριο και με το ΝΑΙ και με το ΟΧΙ, του λες ότι θα πας και θα κουβεντιάσεις πάλι μαζί τους, να τους ζητήσεις βοήθεια και δανεικά».

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτοί ΟΙ ΙΔΙΟΙ οι ανέντιμοι Ανθέλληνες, θα αλλάξουν στάση ως δια μαγείας, όταν επιπλέον σε έχουν προειδοποιήσει και εκ των προτέρων!

ΓΙΑΤΙ δεν του λες στα ίσα, ντόμπρα και λεβέντικα, ότι έχει να διαλέξει, είτε να πορευτεί αντάμα με τους απατεώνες Ανθέλληνες, είτε να πορευτεί ΜΟΝΟΣ του, στο δικό του δρόμο!

Δες ξανά αυτά τα μάτια, για να καταλάβεις ότι, ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να πεθάνουν για την Πατρίδα τους! Θέλουν και μπορούν, να κάνουν ελεύθερα τη δική τους επιλογή!


 Δεν φοβούνται όταν, αυτά ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ και συνειδητά, έχουν να επιλέξουν για την τύχη τους!

Βουρκώνουν και δακρύζουν ΓΙΑΤΙ νοιώθουν ότι, μονίμως περιστοιχίζονται από ψεύτες, από ανέντιμους, από κλέφτες και από υποκριτές, που ΠΑΝΤΑ τον εκμεταλλεύονται και μετά τον εγκαταλείπουν.

Θέλει να πολεμήσει, δεν φοβάται ΚΑΝΕΝΑ και τίποτα, αλλά απελπίζεται, διότι βλέπει ΠΟΙΟΥΣ έχει στο πλάι του (συμπολεμιστές, χα, χα, χα) και βουρκώνει...

Κράτα παλικάρι μου, το δάκρυ σου σε τιμά!

Δεν είσαι μόνος σου και δεν τρέχει μόνο, το δικό σου δάκρυ! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ