2015-07-03 00:03:22
Φωτογραφία για ΦΟΥΛ ΓΙΑ... ΑΝΤΙ-ΣΛΟΥΚΑ!
Μετά την απόκτηση του Ντι Τζέι Στρόμπερι, ο Έρικ ΜακΚόλουμ είναι ο επόμενος στόχος για τον Ολυμπιακό ώστε να ενισχύσει την περιφέρια του.

Ο 27χρονος (22/1/88) Αμερικανός γκαρντ έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα (Απόλλων Πάτρας-2012/2013, Πανιώνιος 2013/2014), αλλά δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε ομάδα επιπέδου Euroleague. Πέρσι αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της Κίνας, στο οποίο έκανε... πράγματα και θαύματα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον γνωρίζει πολύ καλά καθώς είχαν συνεργαστεί μαζί στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και τον θέλει στην ομάδα του.

Ο ΜακΚόλουμ υπήρξε πρώτος σκόρερ το 2014, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο Eurocup και στο ενδεχόμενο που αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, θα έρθει στο Λιμάνι ώστε (κατά κύριο λόγο) να καλύψει το κενό που άφησε ο Κώστας Σλούκας, όντας ο παίκτης πίσω από τον Βασίλη Σπανούλη, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως δεν θα παίζουν και ταυτόχρονα μαζί στη πεντάδα.


Ο Έρικ ΜακΚόλουμ είχε συμβόλαιο πάνω από 1.000.000 δολάρια στο πρωτάθλημα της Κίνας και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη. Τον θέλει, αλλά προφανώς και δεν πρόκειται να του δώσει τα πάρα πολλά λεφτά που πήρε στην Ασία. Θα του καταθέσει όμως μία καλή προσφορά, με βάσει το διαθέσιμο μπάτζετ της ομάδας.

Στα θετικά, πάντως, είναι το γεγονός πως ο Αμερικανός γκαρντ έχει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στν Θρύλο, καθώς του δίνει τεράστιο κίνητρο το να παίξει μπάσκετ σε μία ομάδα που κάνει Πρωταθλητισμό σε Ελλάδα και Euroleague. Έχοντας αγωνιστεί στη χώρα μας γνωρίζει το αγωνιστικό μέγεθος του πρωταθλητή Ελλάδας και η ιδέα του να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα τον εξιτάρει. Θα πρέπει όμως να υπάρξει και συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι και υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί η... "χρυσή" τομή, καθώς τόσο ο παίκτης, όσο και ο Ολυμπιακός, έχουν την επιθυμία να συνεργαστούν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μίδας ο Γκασόλ στο ΝΒΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Μίδας" ο Γκασόλ στο ΝΒΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ