2015-07-03 04:01:07
Φωτογραφία για Τουλάχιστον θα ξέρω πως προσπάθησα... και αυτό μόνο έχει σημασία
Αγαπητό tromaktiko,

είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στη διαδικασία να εκφράσω τις σκέψεις μου με αυτόν τρόπο Δεν περιμένω κάποια αντίδραση από κανέναν, ούτε το κάνω για αυτό τον σκοπό. Άλλωστε πάντα ήμουν από τα άτομα που στην εφηβεία μου δεν ασχολήθηκα ποτέ με τα πολιτικά και το τί συμβαίνει στη χώρα μου.

Παρόλ'αυτά, χωρίς το απαραίτητο υπόβαθρο και τις αντίστοιχες γνώσεις που ίσως έχουν άλλοι πάνω στα θέματα που ταλαιπωρούν και απασχολούν σχεδόν όλους τους Έλληνες, θα ήθελα και εγώ να μοιραστώ τις σκέψεις μου.

Ναι, είμαι από τους βολεμένους, καθώς έχω μια δουλειά που στη παρούσα φάση με βοηθάει να είμαι ανεξάρτητος, όπως ήμουν από αρκετά μικρή ηλικία. Αυτή τη δουλειά όμως, όπως και από όσες άλλες πέρασα, τις κυνήγησα και τις κατέκτησα ολομόναχος... χωρίς καμία βοήθεια... χωρίς μέσο... απλά με την θέληση που την επιμονή μου.

Όχι, λοιπόν! Δεν θέλω να διακινδυνέψω αυτά που έχω κατακτήσει μέχρι στιγμής όσο λίγα ή πολλά και αν θεωρούνται
. Και γιατί να το κάνω άλλωστε; Γιατί να πληρώνω εγώ τα λάθη και τις ασυνείδητες πράξεις αυτών που τόσα χρόνια τόσο "δίκαια" και "σωστά" μας κυβερνούσαν; Γιατί εγώ που η φοροδιαφυγή, μου ήταν άγνωστη λέξη, να πρέπει τώρα να φοβάμαι μήπως αλλάξει ξανά προς το χειρότερο η κατάσταση γιατί χρωστάμε και πρέπει να πληρώσουμε;

Γιατί με έκαναν να φοβάμαι να αγωνιστώ, τη στιγμή που πάντα στη ζωή μου ήμουν αγωνιστής και διεκδικούσα με πάθος και ζήλο όσα ήθελα να κατακτήσω; Γιατί να θέλουν να με κάνουν να σκέφτομαι μόνο τη βόλεψη μου, τη στιγμή που πάντα κοίταζα τον συνάνθρωπο μου; Γιατί να μας προπαγανδίζουν τα κανάλια, οι δημοσιογράφοι και να μας διχάζουν; Γιατί να φοβόμαστε να πούμε ΟΧΙ με δυνατή φωνή όπως μόνο εμείς οι Έλληνες μπορούμε να κάνουμε;

ΌΧΙ λοιπόν! Δεν θα σας κάνω τη χάρη! Δεν θα κλειστώ στο καβούκι μου να περιμένω άλλους να αποφασίσουν για μένα. Θα πω όχι, και θα το πω με το κεφάλι ψηλά. Όπως με έμαθαν οι γονείς μου να έχω πάντα το κεφάλι ψηλά. Θα αγωνιστώ για τα πιστεύω μου και για αυτά που πρέπει να κατακτήσω σαν άνθρωπος για μένα και για τη χώρα μου. Και ας με κατηγορήσουν αργότερα, και ας ξεβολευτώ. Άλλωστε ότι και να κάνουμε, πάντα το βάρος έπεφτε και θα πέφτει στον λαό.

Τουλάχιστον θα ξέρω πως προσπάθησα... και αυτό μόνο έχει σημασία!

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ