2015-07-03 12:40:34
Φωτογραφία για Ασφαλιστική αγορά: Και όμως κινείται...
Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι θα πάγωναν τα πάντα, εν τούτοις η ελληνική ασφαλιστική αγορά εξακολουθεί να ζει και να κινείται...

Όπως προκύπτει από επαφές του nextdeal.gr με ασφαλιστικές εταιρείες και ασφαλιστές, παρά το γεγονός ότι το κλείσιμο των τραπεζών δημιουργεί μία εικόνα ότι τα πάντα έχουν παγώσει, η ασφαλιστική αγορά εμφανίζει ακόμη μία σοβαρή κινητικότητα. Οι αιτήσεις για νέα συμβόλαια έχουν μειωθεί βέβαια ωστόσο όπως σημειώνουν ασφαλιστικοί παράγοντες ο κόσμος εξακολουθεί να αναζητά ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο είτε πρόκειται για την ασφάλιση αυτοκινήτου είτε την ασφάλιση ζωής.

Το γεγονός ότι επιτρέπονται οι πληρωμές μέσω internet, mobile phone κ.λ.π. διευκολύνει την σύναψη νέων συμβολαίων. Σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία το ενδιαφέρον εστιάσθηκε από τους καταναλωτές σε ασφαλίσεις ζωής και νοσοκομειακά ενώ σε άλλη εταιρεία μεσαίου μεγέθους συνεχιζόταν η ροή ασφαλίσεων αυτοκινήτου με χαμηλότερο βέβαια ρυθμό από ότι στο παρελθόν. Οι ασφαλιστές εξακολουθούν να αγωνίζονται και να δηλώνουν παρόντες έτοιμοι να προσφέρουν κάλυψη στους δοκιμαζόμενους πολίτες.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ