2015-07-03 13:22:11
Φωτογραφία για ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΓΚ! (PHOTOS)
Μπορεί να απέρριψε την αρχική πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά φαίνεται πως ο Πάτρικ Γιανγκ το... σκέφτηκε ξανά και αποφάσισε να πει «ΝΑΙ» στους ερυθρόλευκους.

Τα δημοσιεύματα επί του θέματος πληθαίνουν συνέχεια και σύμφωνα με την ιστοσελίδα "onlygators.com", ο σέντερ θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως στην ουσία τα πράγματα είναι τελειωμένα.

«Ο πρώην σέντερ των Φλόριντα Γκέιτορς, Πάτρικ Γιανγκ, αποφάσισε να μην λάβει μέρος στο Summer League του ΝΒΑ 2015, καθώς θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με τον Ολυμπιακό αυτή την εβδομάδα», γράφει το δημοσίευμα και καταλήγει.

«Ο Γιανγκ, που επιθυμούσε να παίξει με τους Φοίνιξ Σανς και τους Λος Άντζελες Κλίπερς και ήλπιζε να εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο με ομάδα του ΝΒΑ για τη σεζόν 2015-16, απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Η ομάδα, που παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα και είναι μια από τις καλύτερες της Ευρωλίγκας (τερμάτισε δεύτερη πέρυσι), είχε κάνει τον Γιανγκ προτεραιότητα».

Από το Λιμάνι οι πληροφορίες βγαίνουν με το... σταγονόμετρο αλλά αυτό που προκύπτει ξεκάθαρα είναι ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και απομένει η επισημοποίηση της μεγάλης αυτής μεταγραφής.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ