2015-07-03 19:00:24
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ! (ΡΗΟΤΟ)
Οι προπονητές της Ευρωλίγκας συναντήθηκαν στη Βαρκελώνη με τη διοίκηση της Διοργανώτριας Αρχής και συζήτησαν θέματα που τους απασχολούν.

Οι προπονητές των ομάδων οι οποίες θα αγωνιστούν στη φετινή Ευρωλίγκα συναντήθηκαν στην Ισπανία ώστε να αναλύσουν θέματα και προβληματισμούς για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό και αντάλλαξε ενδιαφέροντες απόψεις με τους συναδέλφους του στην Ευρωλίγκα.

Ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκας, Τζόνρτι Μπερτομέου ανέφερε πως... «Παρότι οι φίλαθλοι είναι το επίκεντρο, οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες και οι προπονητές. Είναι πολύ σημαντικό να μοιραζόμαστε απόψεις και να επικοινωνούμε μαζί σας. Ο κύριος λόγος είναι για να δούμε τις απόψεις σας, να μας εξηγήσετε τον τρόπο δουλειάς και να μοιραστούμε τα μελλοντικά σχέδια με την ελπίδα πως θα πάρουμε πίσω ακόμη περισσότερες ιδέες».

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε οτι... «Είναι προνόμιο να μπορούμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας. Αυτό το σημείο του καλοκαιριού είναι πολύ σημαντικό να ανταλλάζουμε απόψεις ώστε να “χτίσουμε” και να βελτιώσουμε την Ευρωλίγκα, με σκοπό να ανεβάσουμε το επίπεδο και να την κάνουμε πιο ελκυστική για τον κόσμο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ