2015-07-03 19:13:08
Φωτογραφία για Δείτε τα καλύτερα tweaks για την μουσική υπηρεσία Apple Music
Με την νέα υπηρεσία της μουσικής από την Apple έχουμε την επιλογή να ακούσουμε χιλιάδες τραγούδια της επιλογής μας χωρίς να χρειάζεται να τα έχουμε αποθηκευμένα στην συσκευή μας καταλαμβάνοντας πολύτιμο χώρο αλλά αν το επιθυμούμε έχουμε και αυτή τη δυνατότητα και μάλιστα δωρεάν.

Όμως τι θα λέγατε αν μπορούσατε να κάνετε περισσότερα ..

πράγματα στη η εφαρμογή πράγμα που η Apple μας περιορίζει και εδώ θα μας φανεί χρήσιμο το jailbteak με την προσθήκη μερικών tweaks.

Πάμε να δούμε τα 10 καλύτερα στο video που ακολουθεί πιο κάτω όπως για παράδειγμα το 1)MusicRotate: επιτρέπει τη χρήση της Apple music σε οριζόντιο προσανατολισμό.

2)Fuse: εμφανίζει ένα ρολόι στην οθόνη κλειδώματος με το εξώφυλλο του άλμπουμ κατά την αναπαραγωγή μουσικής.

3)Miniplayer. Πρόκειται για ένα ευέλικτο πρόσθετο που περιέχει το εξώφυλλο του άλμπουμ και τα κουμπιά ελέγχου αναπαραγωγής μουσικής. Κατασκευασμένο στο ύφος ενός μίνι παίκτη του iTunes, το οποίο έχει γίνει ένα από τα πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά η τελευταία έκδοση του player.


4)EqualizerEverywhere είναι ένα ξεχωριστό πρόσθετο EQ για iOS. Με αυτό, μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορη πρόσβαση στις ρυθμίσεις ήχου και να το χρησιμοποιήσετε για όλες τις εφαρμογές στη συσκευή.

5)Muswitch: έλεγχος της αναπαραγωγής από την λειτουργία  multitasking.

6)ColorFlow: Για να αλλάξετε τα χρώματα στην εφαρμογη της μουσικής

7)Aspectus: : Για πρόσβαση από το κενό όταν χαμηλώνει η οθόνη στην συσκευή σας

....και μερικά ακόμη
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ