2015-07-03 19:33:05
Φωτογραφία για Σαμαράς: Επικαλείται το ΔΝΤ και λέει πάλι ψέματα ο Τσίπρας - «Τους κατηγορούν ότι χειροτέρεψαν τα πάντα και εκείνοι πανηγυρίζουν»
Ο κ. Τσίπρας επικαλείται το ΔΝΤ και λέει πάλι ψέματα γιατί η ίδια έκθεση αποκαλύπτει ότι η κυβέρνησή του επιδείνωσε την κατάσταση στην οικονομία, επεσήμανε σε μήνυμά του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. «Τους κατηγορούν ότι χειροτέρεψαν τα πάντα και εκείνοι πανηγυρίζουν» συμπλήρωσε.

Όπως σημείωσε ο κ. Σαμαράς, η έκθεση του ΔΝΤ προτείνει νέο μνημόνιο, ενώ σημείωσε ότι «το κούρεμα χρέους το έχουμε κερδίσει από το 2012».

«Λένε κι ένα ακόμα ψέμα: Ότι είτε βγει μεθαύριο το ναι είτε το όχι, θα πάνε, λένε, να κλείσουν αμέσως συμφωνία. Μα τότε γιατί έκαναν δημοψήφισμα; Γιατί δημιουργούν διχασμό; Γιατί έπρεπε η χώρα να καταρρεύσει;», διερωτήθηκε ο κ. Σαμαράς.

«Μήπως, όπως ομολόγησε σήμερα ο κ. Τσακαλώτος, για να μην πέσει η κυβέρνησή τους;» αναρωτήθηκε και κατηγόρησε τον την κυβέρνηση ότι εξαρχής ήθελε έξοδο της χώρας από το ευρώ «με τη σύμφωνη γνώμη του λαού», όπως είπε.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ