2015-07-03 20:00:21
Φωτογραφία για Πάτρα: Υπερ του ναι ο Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων ΒΙ.ΠΕ.
Ο Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων ΒΙ.ΠΕ. Πατρών (Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ.) τάσσεται υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Ο Σύλλογος τονίζει ότι θεωρεί μονόδρομο την παραμονή της χώρας μας στον πυρήνα της Ευρωζώνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση τους :

«Ο Σύνδεσμος συναισθανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών για την Πατρίδα, λέει ΝΑΙ στην παραμονή της χώρας μας στην Ευρωζώνη, η οποία αποτελεί το μοναδικό πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορούμε ως κοινωνία να βρούμε πάλι τον δρόμο της ανασυγκρότησης, της διατήρησης της κοινωνικής συνοχής, της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και της επανεκκίνησης της οικονομίας, με μοχλό τις επιχειρήσεις.

Ο Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ. λέει ΝΑΙ στην διατήρηση της ευρωπαϊκής πορείας της Πατρίδας μας, γιατί είναι ο μοναδικός δρόμος για να αποφύγουμε την διεθνή απομόνωση και να επιβιώσουμε μέσα σε ένα εξαιρετικά ασταθές περιβάλλον.

Ο Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ. θεωρεί μονόδρομο την παραμονή της χώρας μας στον πυρήνα της Ευρωζώνης, γιατί είναι το μόνο ασφαλές πλαίσιο μέσα στο οποίο οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα δημιουργίας θέσεων εργασίας για τους νέους και τους χιλιάδες ανέργους που αναζητούν μια προοπτική για το μέλλον τους».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ