2015-07-04 10:41:07
Φωτογραφία για Μήνυμα προς τον κ Τσίπρα - Μήνυμα στον Πρωθυπουργό...
Κύριε Τσίπρα,

Ξέρω ότι δε θα φτάσει σε εσάς το μήνυμα αυτό, άλλα για ψυχολογικούς λόγους θα συνεχίσω να απευθύνομαι σε σας προσωπικά Ομολογώ πως δεν ημουν ψηφοφορος σας στις τελευταιες εκλογες, αλλα χάρηκα μου εκλεγήκατε εχοντας μια ελπίδα πως κατι θα αλλαξει. Χαίρομαι γιατι για πρώτη φορά νιώθω πως έχω την άνεση να απευθυνθώ στον πρωθυπουργό της Ελλαδας με ένα μηνυμα, νιώθω ομως πως είστε πιο .."προσβάσιμος" και ανθρώπινος.

Μανα με τρια παιδια, δουλευω σχεδόν ολη τη μέρα και προσπαθώ να εξασφαλίσω μια άνετη ζωή για την οικογένειά μου. Το φαγητό δεν έλειψε απο το τραπεζι μας, οι λογαριασμοί πληρώνονται αμέσως, δε χρωστώ εφορία ουτε στον ΟΑΕΕ. Αυτά μονο κάνω. Ζω για να κανω μόνο αυτα.Δεν ξέρω ποιο το νόημα της ζωης έτσι, αλλα συνεχίζω να το κάνω απο συνέπεια προς τις υποχρεώσεις μου.

Τις τελευταίες ημέρες φοβαμαι. Φοβαμαι οτι δε θα μπορώ να συνεχισω να το κανω, φοβάμαι γιατι δεν ξέρω τι να πιστεψω απο αυτά που ακουγονται. Ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα? Τι θα γίνει τις επόμενες μέρες? Τι θα κάνω για να συνεχίσω να ζω με τις λιγότερες απώλειες για μενα και τα παιδια μου? Αλλοι λένε πες ΝΑΙ.. Τι θα γίνει μετα? Αλλοι λένε πες ΟΧΙ.. Τι θα γίνει μετα? Είναι όλα ή άσπρα ή μαυρα.. Και για τα γκρι πάλι υπάρχει διαφωνία..


Σας λυπάμαι, αλήθεια! Είστε σε χειρότερη θέση απο μένα. Φαντάζομαι τις πιέσεις και το βάρος. Φαντάζομαι τους εκβιασμους, τα αδιέξοδα, τα συμφέροντα, το νοιαξιμο για αποτελεσμα, για να προσφέρετε σε αυτον τον τοπο.. να αποτελέσετε κομματι της ιστοριας, να δοξαστείτε, να διακαιωθείτε για τις αποφάσεις σας.. Να ξέρετε πως είμαι μαζι σας. Θέλω να σας στηρίξω. Εκπροσωπείτε τη χωρα μου και υπάρχουν στιγμές που νιώθω οτι προσπαθείτε σκληρά για το καλύτερο, υπάρχουν και άλλες που νιώθω οτι καποια πράγματα γίνονται μόνο για να "μπείτε στο ματι" των αντιπάλων σας ή απο εγωισμο.

Ο μικρός μου γιος (6 χρονών) λέει να παρουμε τηλεφωνο τους επιστήμονες να ρωτήσουμε ποτε θα περάσει η κρίση και ανοιξει η τράπεζα γιατι θέλει εδώ και καιρό παπουτσια και στολη ποδοσφαίρου και δεν του αγοράζω. Εγώ θέλω να μαζεψετε τους επιστήμονες αλλά να μην τους ρωτήσετε για τα παπουτσια του Γ***.

Θέλω να μαζεψετε διάφορους επιστήμονες, οχι μόνο της παράταξής σας, να μαζεψετε και αυτους που σας βρίζουν και να τους πειτε να μας πουν τι πρέπει να κανουμε. Εγω θα είμαι μαζί σας. Θέλω όμως να τελειώσει αυτη η ανασφάλεια. Θέλω το καλύτερο αλλα δε μπορώ να κανω τιποτα. Η ζωή μου και των παιδιών μου είναι στα χέρια σας. Παρακαλώ να τη σεβαστείτε.
ΜΤ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ