2015-07-04 11:14:09
Φωτογραφία για Επέλεξε τον «θάνατό» σου
Ακούς διάφορους να λένε ναι κι άλλους όχι αλλά κανείς όμως δεν μας λέει ότι τα πράγματα και στις δυο περιπτώσεις είναι πολύ δύσκολα μιας και τόσα χρόνια καθόμασταν αναπαυτικά στους καναπέδες μας και παρακολουθούσαμε τα γεγονότα χωρίς να παίρνουμε θέση.

Όμως, τα πράγματα τώρα άλλαξαν και καλούμαστε να πάρουμε μια απόφαση που στην ουσία είναι ο «θάνατός» μας. Κάποιοι θα αντιδράσουν λέγοντας «τι παραλογίες είναι αυτές» αλλά πραγματικά σκεφτείτε το...

Οι επιλογές που έχουμε στο δημοψήφισμα της Κυριακής είναι το ΝΑΙ που σημαίνει σίγουρη συμφωνία με τους δανειστές άρα νέα δυσβάσταχτα μέτρα που θα «γονατίσουν» για ακόμη μια φορά τους πολίτες αυτής της ταλαιπωρημένης χώρας και το ΟΧΙ που σημαίνει όχι και τόσο σίγουρη συμφωνία και ίσως ρήξη με τους εταίρους.

Εδώ λοιπόν κολλάει κι ο θάνατος. Είμαστε σε δίλημμα για τον τρόπο που θα «πεθάνουμε». Μια κι έξω σημαδεύοντάς μας μ'ένα πιστόλι και ερχόμενοι σε ρήξη με τους δανειστές αν δεν επέλθει συμφωνία και αργό θάνατο με νέα επώδυνα μέτρα.


Κάποιοι λοιπόν θα επιλέξουν τον αργό θάνατο και κάποιοι τον μια κι έξω οπότε ο καθένας διαλέγει τον «τρόπο θανάτωσής» του αφού δεν μπορεί να παραμείνει ζωντανός.

Βέβαια, για να μην τα παρουσιάζουμε τραγικά και τρομοκρατείτε κόσμος-αρκετά όσο τρομοκρατήθηκαν από τα κανάλια-το τελικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος μπορεί να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια μιας και κανείς ποτέ δεν ξέρει.

Το θέμα λοιπόν για να μην το κουράζουμε είναι πως θέλουμε να πεθάνουμε. Αργά και κάθε μέρα λίγο-λίγο ή μια κι έξω με πιστολιά για να ησυχάσουμε. Εδώ που τα λέμε πάντως καλύτερα μια κι έξω γιατί δεν ταλαιπωρήσε και που ξέρεις μπορεί η σφαίρα να μην σε πετύχει και να σωθείς.

Και μην ξεχνάτε όλοι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και την Δευτέρα όλοι μας θα περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις στη χώρα μας γιατί πάλι εμείς θα τα περάσουμε κι όχι αυτοί που είναι βολεμένοι.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ