2015-07-04 17:30:24
Φωτογραφία για Η Renault, πρώτη παγκόσμια πρωταθλήτρια κατασκευαστών στην Formula E
Η Renault, πρώτη παγκόσμια πρωταθλήτρια κατασκευαστών στην Formula E

Τα συναισθήματα ήταν ισχυρά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο μεγάλο φινάλε του πρωταθληματος της Formula Ε στο Λονδίνο. Η Renault πέρασε από όλα τα συναισθήματα, χαρά με τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή των κατασκευαστών, απογοήτευση γιατί έχασε το πρωτάθλημα οδηγών για 1 βαθμό.

Η e.dams-Renault είχε μια εξαιρετική φετινή σεζόν, τα στατιστικά στοιχεία μιλούν από μόνα τους. Σε έντεκα αγώνες, η ομάδα κέρδισε τέσσερις αγώνες, ανέβηκε σε επτά βάθρα, πήρε πέντε Pole positions και κατάφερε δύο ταχύτερους γύρους. Η e.dams-Renault ήταν η μόνη ομάδα που και οι δυο πιλότοι της πήραν νίκη, μια με τον Nicolas Prost και τρεις με τον Sébastien Buemi.

“Είχαμε πολλές επιτυχίες από την έναρξη του πρωταθλήματος και ο τίτλος αντιπροσωπεύει είναι μια νέα επιτυχία”, ανέφερε ο Patrice Ratti, Διευθύνων Σύμβουλος της Renault Sport Technologies.

Με αυτόν τον τίτλο, το 2015 “δεν θα είναι ένας κενός χρόνος για τη Renault”. Με αυτές τις λέξεις ο Cyril Abiteboul, επικεφαλής της Renault Sport F1, χαιρέτισε την στέψη του πρωταθληματος της Formula Ε.

Η παρουσία μεγαλοστελεχών της Renault και φυσικά του πρόεδρου Κάρλος Γκον, επιβεβαίωσε επίσης το μεγάλο ενδιαφέρον για τη δέσμευση της γαλλικής εταιρείας στο νεοσύστατο πρωτάθλημα (μάθετε περισσότερα).

Αποτελέσματα London e-prix

Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ