2015-07-04 21:35:08
Φωτογραφία για OXI ...για την ζωή μου. Να πω ναι για να ανοίξουν οι τράπεζες;
Αγαπητό tromaktiko,

Με εξοργίζει εσύ που με ξεσκίζεις 40 χρόνια και με έχεις χεσμένο, να κάνεις αγώνα και να ενδιαφέρεσαι για το καλό μου Εσύ που στο σπιτι σου εχεις μονο οικιακες συσκευες SIEMENS, εσυ που εχεις παντα τις καταθεσεις σου στο εξωτερικο, εσυ που φωναζες στον κοσμο να βαλει τα λεφτα του στο χρηματιστηριο για να εχει σιγουρο μεροκαματο, εσυ που με εβαλες στην Ευρωπαϊκή Ενωση με πλαστα στοιχεια και νουμερα, εσυ που γνωριζεις ποσα εχουν φαει από τις μιζες των εξοπλιστικων, εσυ που γνωριζεις τα οργια που εγιναν, για να πραγματοποιηθουν ολυμπιακοι αγωνες στην χωρα μου. Εσυ τωρα με λυπασαι που καθομαι στην ουρα για να παρω 60 ευρω και θελεις να πω ναι στο δημοψηφισμα γιατι γιναμε απο χτες ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ. Να πω ναι , για να γινουμε παλι ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ και σκλαβωμενοι.

Εμενα δεν με νοιαζουν ουτε τα κομματα σας, ουτε οι σημαιες σας , η ουσια είναι αλλου και βαθυτερη Την Δευτερα ειχε συγκεντρωση υπερ του όχι στα μετρα των δανειστων-εκβιαστων και ηθελα πολύ να παω, την Tριτη ειχε συγκεντρωση υπερ του μενουμε ΕΥΡΩΠΗ και ηθελα πολύ να παω, αποφασισα να μην παω πουθενα για να μην αρχισει το αριστερο μου ποδι να κλωσταει το δεξι.


Εμεις που ημασταν αγανακτισμενοι το 2011 στην πλατεια μονο με την ελληνικη σημαια χωριστηκαμε, εγω θα ψηφισω ΟΧΙ και εσυ ΝΑΙ αλλα εχουμε τα ιδια πιστευω, τα ιδια ιδανικα και θελουμε να εχουμε ένα κομματι ψωμι να τρωμε, αλλα ειμαστε ‘’αντιπαλοι’’ με τα ιδια πιστευω.

Αυτος είναι κ ο σκοπος των εκβιαστων-δολοφονων να φαγωθουμε μεταξυ μας και να γινει η δουλεια τους, αυτές είναι οι συνεπειες τις παγκοσμιοποιησης και τις νεας ταξης πραγματων.Δεν τους νοιαζει τι ψηφιζω και τι ψηφιζεις στις εθνικες μας εκλογες ,δεν τους νοιαζει αν θα παρουν τα δανεικα τους. Η μονη εννοια τους είναι να αποφασιζουν και να διατασουν για εμας , χωρις εμας. ΑΠΑΙΤΟΥΝ να πινω από το γαλα που προτεινουν , ΑΠΑΙΤΟΥΝ να μην τρωω από την ντοματα του κηπου μου , αλλα από την ντοματα που μου δινουν, εχουν ψηφιστει στην βουλη μας… με τετοια μετρα που απαιτουν θα παρουν τα λεφτα τους?

Το σχεδιο τους είναι να τα παρουν όλα τσαμπα με την υπογραφη μας , λιμανια, αεροδρομια, ενεργεια, νερο ,εθνικη κυριαρχια και όταν το εξασφαλισουν θα μας πουν σας χαριζουμε το χρεος γιατι ειμαστε ψυχαρες και εταιροι και ενδιαφερομαστε για εσας.

Κατηγορουμε τον Τσιπρακο ότι δεν διαπραγματευεται και θελει την δραχμη , αυτος που ειχε ένα προγραμμα προεκλογικα και δεν εκανε απολυτως τιποτα. Μετα από 5 μηνες συζητησεων, ο κωλοτουμπας οπως ελεγα και εγω είναι μια από τα ιδια, ειπε και δεν εκανε τιποτα, μονο για την εξουσια. Ο αριστερος Τσιπρας τελικα εβαλε την υπογραφη του σε μετρα-μνημονιο 8 δις γιατι ειδε ότι πλεον πρεπει να πει κατι ουσιαστικο και όχι ασαφειες.

Oι εκβιαστες όμως δεν ικανοποιηθηκαν αλλιως θα ειχαμε συμφωνια στο μνημονιο Τσιπρα.Θελαν και αλλα, όχι ότι θα εφαρμοστουν τα μετρα, το γνωριζουν αλλωστε, αλλα για να τον αναγκασουν να φυγει και να τον ξεφτιλισουν, γιατι ενας αριστερος , αντιδραστικος τους καθυστερει το χρονοδιαγραμμα.

Φτανουμε στο διαγγελμα για δημοψηφισμα, οπλο διαπραγματευτικο στο μυαλο του Τσιπρα, αλλα οι εκβιαστες , σταματαν την χρηματοδοτηση των τραπεζων μας από την ΕΚΤ , κατι που είναι παρανομο, εκτος θεσμικου πλαισιου Ε.Ε και εντελως φασιστικο.

Κλεισαν οι τραπεζες με υπογραφη Τσιπρα αλλα εχασε την μπαλα και αυτος και αντι να μας ξεσηκωσει για την αλητεια των εκβιαστων, που αφηνουν τις τραπεζες χωρις ρευστο,αφησε στα καναλια των συμφεροντων ,τους συριζαιους να λενε ότι μα#$% μπορουμε να φανταστουμε.

ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

Βγαινει η Μερκελ και λεει ότι πρεπει να σεβομαστε και να τηρουμε τους κανονες τις Ε.Ε και παραλληλα δεν τους τηρει η ΕΚΤ σαν μετρο πιεσης στον Τσιπρα.Ποια? η μερκλελ που κραταει τον χριστοφορακο για να μην ανοιξει το στομα του.Βγαινει ο φιλος της Ελλαδας Γιουνκερ με την προταση στο χερι να λεει ότι δεν υπαρχουν μειωσεις σε μισθους συνταξεις, ενώ μας ζητανε από 1-7-2015 280 ευρω συνταξη, τοσο χαζους μας θεωρουν δυστυχως.

Δεν χαιδευω τον Τσιπρα, για να φτασουμε εδώ εχει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης, είναι ξεφτιλα να μην μπορει ο συνταξιουχος να παρει την συνταξη του και εδω που φτασαμε περιμενα πιο υπευθυνη θεση.

Σημερα μας εκβιαζουν με κουρεμα καταθεσεων, κατι που εγινε στην Κυπρο το 2013 , κατι που είναι εκτος πλαισιων Ε.Ε και δυστυχως κανενα μελος δεν αντεδρασε τοτε.

Να πω ΝΑΙ σε αυτή την αλητεια? Να πω NAI για να ανοιξουν οι τραπεζες? Θα ανοιξουν μονο όταν πεσει ο Τσιπρας, όχι όταν γινει συμφωνια.

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]

Πριν 8 χρονια ο Καραμανλης σκεφτηκε ένα μετρο για να μην την πληρωσει ο λαος και πηγε να μιλησει με τους ρωσους, πλεον αποδειχτηκε με το πορισμα του εισαγγελεα ότι υπηρχε σχεδιο δολοφονιας.

ΝΑΙ στην ευρωπη των εκβιαστων, των δολοφονων, της αλητειας και ψευτιας ? ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΝΑΙ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΣ ΟΧΙ, γιατι με δημοκρατικους ορους μας φοβουνται, φωνη λαου οργη θεου.

Να ψηφισω ΝΑΙ για να βγει μια αλλη κυβερνηση και να μου λενε οι εκβιαστες κατω το κεφαλι? ναι σε όλα ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΩ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ??

Μην βιαστειτε να μου βαλετε ταμπελα, δεν ανηκω καπου… μαλλον ανηκω , στην Ευρωπη, αλλα την Ευρωπη της αλληλεγυης, της ελευθεριας , της δημοκρατιας και της ισοτητας.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ