2015-07-04 22:08:05
Φωτογραφία για Κλείσετε την τηλεόραση και ανοίξετε τα μάτια
Αγαπητό tromaktiko,

Θέλω να καταγγείλω κ να δηλώσω την αγανάκτησή μου για όλα όσα συμβαίνουν φτάσαμε εδώ που φτάσαμε κ αντί πραγματικά να δούμε τι θα κάνουμε κ τι είναι καλύτερο για το λαό της Ελλάδας κ την Ελλάδα φαγωνόμαστε,

Tσακωνομαστε, βριζόμαστε, ερχομαστε σε αντιπαραθεση για το οχι και το ναι κ μας κανουν πλυση εγκεφαλου κ με τη σειρα μας κανουμε κ εμεις.

 Eιναι επίσης τα περισσοτερα καναλια ακρως αηδιαστικα αφου απλα μας μεταδιδουν, η μαλλον μας αραδιαζουν ψεμματα κ δειχνουν ηλιθια κ βασιλικα κ ναζιστικου τυπου διαφημίσεις με ψευτικο ερωτημα εαν θελουμε ετρω η οχι που το ερωτημα δεν ειναι αυτο. Oλα αυτα τα ανανδρα κ ανεγκεφαλα δημοσιογραφακια κ οι καναλαρχες χωρις αρχες που εχουν μαθει να ειναι δουλακια κ να εχουν αφεντικα κ ετσι θελουν να πεισουν κ τους αλλους να κανουν για να νιωσουν καλυτερα οτι ειναι κι αλλοι σαν τα μουτρα τους. πορνες κ πορνοι στην κυριολεξια για το χρημα, την εξουσια με την παρανομη κ ασχημη πλευρα.


Ποσο λυπαμαι για ολους αυτους. Τους λυπαμαι γιατι ειναι αξιοι λυπησης κ οικτου.Οι παππουδες, πες, πολεμησαν σκληρα κ οι πατεραδες πολλων με γυμνα χερια κ με οτι ειχαν για την ελευθερια κ εμεις θελουμε να τη δωσουμε σε αλλους γιατι ειμαστε ανασφαλεις κ θελουμε καποιο να μας διαταζει γιατι ειμαστε αβουλα φοβισμενα πλασματακια! ξυπνηστε! δικαιωμα μας ειναι το δημοψηφισμα, δικαιωμα μας η ελευθερια κ ακομα καν πουμε οχι κ ζοριστουμε δεν πειραζει. θα εχουμε ποκεμησει, θα εχουμε διαμαρτυρηθει θα εχουμε υψωσει αναστημα. ειμαι ετοιμη να θυσιαστω, να χασω τη δουλεια μου, να ζοριστω κ να προσπαθησω ξανα απτην αρχη, αλλα ΠΕΡΗΦΑΝΗ, ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ. ειμαστε μια χωρα δυνατη με εξυπνους ανθρωπους, με βουνο, θαλλασα, αερα, καλλιεργειες, ψαρια, τουρισμο, ολα τα καλα. αλλα μας κακοπαει που πρεπει να δουλεψουμε κ να μοχθησουμε ισως; με δουλεια αποκτουνται τα αγαθα. δε θελω να επηρεασω κανενα με την αποψη μου για το οχι, αλλα θελω τουλαχιστον να δηλωσψπω οτι δεν ειμαι χαζη. ξερω τι μου γινεται κ θελω εγω ναποφασιζω για μενα. εχουν τρομαξει κ μας φοβουνται κ γιαυτο μας απειλουν κ μας πιεζουν. γιατι ξερουν τη δυναμη μας κ οτι εαν διαπιστωσουμε το δικιο μας θα το διεκδικησουμε κ δε θελουν. κ οπως παντα υπαρχουν οι ρουφιανοι κ οι προδοτες που βοηθουν την κατασταση οπως παντα. μας χρωσταν τοσα, ας τα κρατησουν κ ας μας αφησουν ησυχους. η να αρχισουμε επιτελους να διεκδικουμε; δε θελουν. φοβουνται. μην ξαναπαμε σε lidl για μηνες, μην ξαναψωνισουμε Γερμανικο προιον, Γερμανικο αμαξι, Γερμανικη συσκευη.για να δουν απο που θα εισπραττουν τοσα χρηματα. γιατι να μας ρεζιλευουν, να παιζουν παλαμακια κ μεις να χορευουμε κ να κουνιομαστε στο ρυθμο τους; ανεξαρτητου κομματος επρεπε ολοι οι βουλευτες εαν ηταν πατριωτες κ μπηκαν στην πολιτικη για να βοηθησουν τον τοπο ναφησουν στην ακρη τις επιθεσεις, τους εμφυλιους, να μην προσπαθουν να δειξουν ποιος θα πει τη μεγαλυτερη εξυπναδα κ κακια κ βλαστημια κ ψεμα για τον αντιπαλο τον υποτιθεμενο, αντι να φερονται σαν γουρουνια αταιστα για μερες που τους πεταξαν ενα κομματι ψωμι, αντι να δινουν ρεσιταλ για το ποιος θα πει τη μεγαλυτερη μαγκια κ ειρωνια κ να χτυπουν τραπεζια, ας σοβαρευτουν, να μαζευτουν ολοι οι χρησιμοι των κομματων κ να ενωθουν να δουν τι θα κανουν για το καλυτερο κ ας γινουν επιτελους παραδειγμα προς μιμηση για εμας κ οχι προς αποφυγη. μην κοιτανε μονο την τσεπη τους κ να συνεχισουν να ξοδευουν χρηματα για ηλιθια διαφημιστικα. σοβαρευτειτε κ ενωθειτε για βοηθεια. φερθειτε εξυπνα κ οχι πονηρα. επιτελους βαλτε ενα στοχο κοινο κ αγνο. .. κ αν ακομα δεν καταλαβετε... τι να πω... η ελπιδα πεθαινει τελευταια... εμεις παντως ζηταμε αξιοπρεπεια εσεις δεν ξερετε τι θελετε. μονο την δημοδπσιοτητα, την παρανομια, το βισμα, το ευκολο χρημα, την κλεψια, την πονηραδα, την καρεκλα. χαρισμα σας. αλλα αφηστε την ελευθερια για μας. εσεις θαστε δουλοι σε ολα αυτα ετσι κι αλλιως. εμεις ποτε ετσι κι αλλιως. ΟΧΙ στα μετρα. οχι αλλες υποχωρησεις. λαος ενωμενος ποτε νικημενος!!!..

Μ.Ε.Γ. ΡΕΘΥΜΝΟ κ μια σημειωση τελος οι ψευτιες κ οι εκφοβισμοι οτι οι δημοι της Κρητης ψηφιζουν ναι για να τρελαθει κ να μπερδευτει ο κοσμος. Ειναι αξιο μήνυσης κ καταγγελιας. Ο καθενας να μιλαει για τον εαυτο του κ μην παιρνει στο λαιμο του κι αλλους. Οι περισσοτεροι λεμε οχι αλλα δεν το λενε. Ειναι κι αυτοι που τα λενε απ΄ τους βοκεψακιες τους ανανδρους. Κλειστε τις τηλεορασεις σας κ αφηστε να δουμε τι θα γινει.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μα [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ