2015-07-04 22:08:40
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ...
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ωρών ο Κιθ Λάνγκφροντ παρουσιάστηκε ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, όπως σας ενημερώσαμε, κάτι που φαίνεται πως δεν ισχύει για τον έμπειρο Αμερικανό σκόρερ και τους ερυθρόλευκους.

Το "Eurohoops" επικοινώνησε με τον παίκτη κι εκείνος διέψευσε πως υφίσταται το οποιοδήποτε θέμα: “Ό,τι αφορά εμένα και τον Ολυμπιακό είναι 100% μη αληθές. Δεν συμβαίνει τίποτα”.

Επομένως η ρεαλιστική ερώτηση, που παραμένει, είναι ποιος παίκτης που θα προστεθεί στην περιφέρεια του Θρύλου. Είναι αλήθεια πως έχουν προταθεί ο Μαρσελίνιο Χουέρτας, ο Αντοίν Ντιοτ και ο Ντανιέλ Χάκετ, όπως λογικό είναι να καλοβλέπει ο Ολυμπιακός περιπτώσεις παικτών που διαθέτουν κοινοτικό διαβατήριο, για να αφήσει την τελευταία θέση ξένων χωρίς… περιορισμούς.

Το μέλλον του Λάνγκφορντ με την Ούνιξ Καζάν είναι επίσης ερωτηματικό. Οι πληροφορίες του δημοσιεύματος θέλουν το Ρωσικό κλαμπ να ζητάει μια μεγάλη μείωση στις αποδοχές του για την επόμενη σεζόν. Στο μεταξύ, ο Αμερικανός κλήθηκε με την ομοσπονδία της χώρας του στην προεπιλογή της ομάδας για τους Παναμερικανικούς αγώνες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ