2015-07-05 15:54:11
Φωτογραφία για Τρίτο πρόσωπο στο γάμο της Ευρυδίκης; Τι έλεγε η ίδια πριν ένα μήνα
Καινούργιο δεσμό φαίνεται πως έχει ο Δήμήτρης Κοργιαλάς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Μόλις χτες, η Ευρυδίκη αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την απόφαση της να προχωρήσει σε συναινετικό διαζύγιο με τον Δημήτρη Κοργιαλά μετά από 12 χρόνια σχέσης και 6 χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Οκτώβριο του 2009, υποτίθεται πως βρίσκεται σε διάσταση εδώ και αρκετούς μήνες ενώ το δημοσίευμα της Espresso υποστηρίζει πως ο Κοργιαλάς είναι εδώ και 1,5 μήνα ζευγάρι με τη δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου από το Star (στην εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας) και πρώην σύζυγο υτου τραγουδιστή Μπάμπη Στόκα.

Η δημοσιογράφος χώρισε τον περασμένο Σεπτέμβριο από τον σύζυγό της Μπάμπη Στόκα, ύστερα από επτά χρόνια έγγαμου βίου, ωστόσο το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις, αφού έχει αποκτήσει την πεντάχρονη σήμερα Ιόλη.

Κοργιαλάς και Ψυχίδου υποτίθεται πως είχαν φιλική σχέση από τον περασμένο Δεκέμβριο, η οποία κατέληξε σε ερωτική πριν από 1,5 μήνα. Πάντως, σε εμφάνισή της στην εκπομπή Μega με μία και στον Μάρκο Σεφερλή, μόλις τον προηγούμενο μήνα, η Ευρυδίκη δεν άφησε κάποιο υπονοούμενο για χωρισμό με τον Κοργιαλά.

Αντίθετα, ανέφερε στη συνέντευξη εκείνη, πως της αρέσει να κάνει βόλτες με τον Δημήτρη σε καφενεδάκια της περιοχής τους, της Βούλας και να ακούνε ηλικιωμένους ενώ ταυτόχρονα τόνισε πως είχε σκεφτεί να αποκτήσει ένα παιδάκι με τον Κοργιαλά αλλά πέρασε ο καιρός και αυτό δεν συνέβη.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ