2015-07-06 08:48:07
Φωτογραφία για Σπιλώνεται το όνομα της δημοκρατίας στον βωμό του ΟΧΙ...
Σπιλώνεται το όνομα της δημοκρατίας στον βωμό του ΟΧΙ και η ερώτηση όποιος ψήφισε ΝΑΙ και "έχασε" όπως ακούω δεν είναι δημοκράτης; ακόμα και όποιος θέλησε να μην λάβει μέρος σε αυτό το "δημοκρατικό" δημοψήφισμα δεν είναι δημοκράτης;

η δική του δημοκρατία δεν νίκησε;

εσείς τι νομίζετε δηλαδή; πως αυτοί οι άνθρωποι αυτά τα χρόνια δεν πέρασαν δύσκολα ή είναι οι λεφτάδες που νομίζεται όλοι σαςl δεν στερήθηκαν; είχαν να πληρώσουν την ΔΕΗ; δεν μπήκαν και αυτοί σε ρύθμιση? δεν τους μειώθηκε η σύνταξη; δεν δούλευαν αυτοί 40 χρόνια και; δεν αρρώστησαν? δεν πήγαν σε δημόσιο νοσοκομείο να δουν την τραγικότητα της κατάστασης; αυτοί δηλαδή δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν ΝΑΙ; γιατί πολύ απλά αυτό πιστεύουν? δεν είναι δημοκράτες?

μην κάνετε μέσω των διαδικτυακών τόπων ταξικό το ζήτημα

έχετε ξεχάσει μου φαίνεται τον σκοπό σας έκαναν να τον ξεχάσετε! σας πόλωσαν και γράφει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του χωρίς να αντιλαμβάνεται την μικρότητα όλου αυτού ψάχνοντας ατάκες... ψάχνοντας οι δε να την "μπείτε" στους μεν... νομίζοντας πως κάτι έγινε.... οτι κάποιος "νίκησε" όπως προείπα .Από εδώ και πέρα θα υπάρχει η νίκη που ονειρευόμαστε όλοι.


δεν θα σας κάνω την χάρη να εκφράσω πολιτική άποψη και ας είναι hot topic  αυτές τις μέρες.

εσείς λοιπόν που γράφετε χαρακτηρίζοντας τους "άλλους" είστε δημοκράτες;

και για να μην αναρωτηθείτε και βιαστείτε να χαρακτηρίσετε ότι γράφω και να απαντήσετε στον εαυτό σας ενώ το διαβάζετε ότι είστε ελεύθεροι να γράφετε ότι θέλετε κάνετε λάθος

 "Η ελευθερία χωρίς σοφία και αρετή είναι το μεγαλύτερο απ’ όλα τα κακά, γιατί είναι τρέλα, έγκλημα και παραφροσύνη χωρίς παιδεία και περιορισμό".

δεν είστε σωτήρες εσείς του ΟΧΙ ούτε προδότες εσείς του ΝΑΙ. δυστυχώς για σας, δεν γίνεται να υπάρχει δυνατό ΟΧΙ αν δεν υπάρχει ισχυρό ΝΑΙ και το αντίστροφο πάρτε το χαμπάρι.

αναζητείστε την εξέλιξη ,σκεφτείτε αντιγραφθείτε τον θυμό που βγαίνει όταν αναφέρεστε έτσι και την οργή όταν τα ακούτε.

δείτε λοιπόν τα αποτελέσματα από αύριο κρατείστε μικρό καλάθι γιατί ο ελληνικός λαός είναι "πονεμένος" από τις κυβερνήσεις που δημοκρατικά εκλεγόντουσαν και για κακή μας τύχη όλοι τους από την ίδια "σχολή" βγήκαν πολιτικοί.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ