2015-07-06 08:35:17
Φωτογραφία για Αλέξης Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η Ευρώπη προχωρά μέσα από συμβιβασμούς, όχι μέσα από διαιρέσεις
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωσε προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: "Είμαστε σε θέση να προσωρήσουμε άμεσα σε διαπραγμάτευση. Έδωσε την ετυμηγορία του ο ελληνικός λαός.

Προέχει να σφυρηλατήσουμε εθνικής μας ομοψυχία και ενότητα και να φροντίσουμε να δημιουργήσουμε αραγές εθνικό μέτωπο για αποκατάσταση ομαλότητας στην οικονομία για να διεκδικήσουμε άμεσα λύσεις στα προβλήματα και να σταματήσει ο στραγγαλισμός της οικονομίας.

Οι προτάσεις μας είναι λογικές και ρεαλιστικές. Θα προχωρήσουμε άμεσα σε διάλογο για έντιμο συμβιβασμό για το καλό της Ευρώπης. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η Ευρώπη προχωρά μέσα από συμβιβασμούς, όχι διαιρέσεις."

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε: "Σήμερα ο λαός εξέφρασε την ετυμηγορία του, η οποία ερμηνεύεται μόνο με βάση του όρους που διεξήχξη το δημοψήφισμα,

Αυτή η απόφαση σημαίνει ότι ο λαός είναι αποφασισμένος να θωρακίσει την πορεία της Ελλάδας εντός Ευρώπης, εντός Ευρωζώνης και εξουσιοδοτεί την κυβέρνηση να επιτύχει μια συμφωνία που θα σημαίνει ότι ο λαός σέβεται τις υποχρεώσεις του, αλλά μια συμφωνια που θα εξσαδφαλιζει τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ