2015-07-06 09:24:10
Φωτογραφία για Έλληνες του Ναι και Όχι
Φίλοι του Ναι και του Όχι. Σήμερα οι Έλληνες κέρδισαν Όλοι οι Έλληνες κέρδισαν. Ακόμα και εσείς που ψηφίσατε Ναι, κάτω από την πίεση της ανασφάλειας για το αύριο, κερδίσατε. Κερδίσαμε όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα του ότι δεν σκύβουμε το κεφάλι. Δεν δεχόμαστε τις απειλές και είμαστε υποστηριχτές της Δημοκρατίας. Ότι δεν είμαστε πρόβατα. Ότι τους καταλάβαμε.

Όλα αυτά είναι κέρδος για το έθνος μας και την ιστορία μας. Τιμήσαμε την παλιά. Δημιουργήσαμε την νέα. Νομίζω ότι οι πανηγυρισμοί μας μπορούν να αναλωθούν στο σήμερα. Από αύριο θέλει ενωμένοι ξανά , να παλέψουμε όλοι μαζί, όπως μπορεί ο καθένας για να σώσουμε την χώρα μας, την δημοκρατία μας μέσα στην Ευρώπη όπου και ανήκουμε. Τέρμα πλέον και στους εκφοβισμούς και στους πανηγυρισμούς. Όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα. Να πάει καλά αυτή η χώρα και να ανακτήσει την αξιοπρέπειά της και την ευημερία της. Να σταματήσει ο λαός της να τρώει από τα σκουπίδια και να αυτοκτονεί
. Να σταματήσει η μετανάστευση των παιδιών μας. Να ξαναδούμε το χαμόγελο στα γερόντια μας. Και θα το καταφέρουμε. Θα το καταφέρουμε όλοι μαζί. Σήμερα δεν υπάρχουν χαμένοι για μένα. Κέρδισαν οι Έλληνες. Κέρδισε η Δημοκρατία. Ανεξάρτητα με το πώς αντιλήφθηκε ο καθένας μας αυτόν τον αγώνα, ο παρονομαστής ήταν ο ίδιος. Δεν υπάρχουν ανθέλληνες μέσα στους τσαλακωμένους Έλληνες του Ναι και του Όχι.

Όλοι τσαλακωμένοι είμαστε. Οι ελάχιστοι που δεν είναι , έτσι και αλλιώς δεν έχουν πατρίδα. ΄Δεν έχουν αισθήματα δεν έχουν Θεό. Έχουν μόνο μηδενικά στην τράπεζα. Εμείς όλοι οι υπόλοιποι, δηλαδή οι πολίτες αυτής της χώρας, με τα κοινά προβλήματα και τους κοινούς φόβους , πρέπει να αγωνισθούμε μαζί. Βλέπεις σηκώσαμε το κεφάλι στα συμφέροντα , στους δυνατούς. Αλλά αυτό είναι στο DNA μας. Θέλω να σας πω να είστε όλοι υπερήφανοι, να μην φοβάστε. Το μέλλον είναι καλύτερο από αυτό που φαντάζεστε. Όχι εύκολο. Αλλά καλύτερο.

Η Ελλάδα της Ευρώπης θα μείνει στην θέση της. Εκεί που ακριβώς ανήκει. Και ένα καλύτερο αύριο θα ξημερώσει. Δώστε λίγη πίστη και λίγη ακόμη υπομονή. Όλα θα πάνε καλύτερα. Είμαι σίγουρη και αισιόδοξη. Όχι ρομαντικά. Αλλά με τετράγωνη λογική. Απλά μείνετε ενωμένοι και κάντε αυτό που δεν κάνουν οι 300 αντιπρόσωποι μας. Ενωθείτε και παλέψτε όλοι μαζί. Από μας για μας, μαζί θα γράψουμε την νεότερη ιστορία των παιδιών μας. Για να μπορούμε ξανά να βλεπόμαστε στον καθρέφτη μας χωρίς να κλείνουμε τα μάτια. Για να νιώσουμε υπερήφανοι όχι μόνο για τους προγόνους μας αλλά και για τους εαυτούς μας επιτέλους!

Να είστε όλοι καλά και να ξέρετε, ότι η επιλογή των φίλων μου, έχει να κάνει με τους ίδιους και όχι με τα πολιτικά τους πιστεύω. Μου αρέσει ο διάλογος και ο αντίλογος. μέσα από αυτόν κερδίζουμε και οι δύο. Φτάνει να γίνεται όχι από παπαγαλάκια , αλλά από σκεπτόμενους ανθρώπους. Και νομίζω ότι όλοι εσείς που είστε εδώ , είστε ακριβώς αυτό. Σκεπτόμενοι άνθρωποι. Καλή τύχη Ελλάδα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ