2015-07-06 13:36:11
Φωτογραφία για ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΡΕΝΤΗ...
Το προπονητικό κέντρο του Ρέντη αναμένεται να... γεμίσει σήμερα, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να περνούν από αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων αναμένεται να ξεκινήσει την Πέμπτη (9/7) και το Σάββατο η ομάδα θα πετάξει για το Ζέεφελντ.

Ωστόσο, από σήμερα θα ξεκινήσουν να πηγαίνουν παίκτες για αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις - όπως εξάλλου συνηθίζεται τέτοια εποχή.

Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να χωριστούν σε γκρουπ.

Στο πρώτο αναμένεται να είναι οι Ρομπέρτο, Λόρια, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Γιαννούλης, Μποτία, Αυλωνίτης, Σιόβας, Σαλίνο, Μαζουακού, Μπουχαλάκης, Γιαταμπαρέ, Τζανδάρης, Μανιάτης, Λάτσι, Φουστέρ, Ντομίνγκες, Μαρτίνες, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Πουλίδο, Μπενίτες, Χάρα και Ολαϊτάν.

Αργότερα θα ενταχθούν και οι διεθνείς, οι οποίοι λόγω του ότι ολοκλήρωσαν πιο μετά τις υποχρεώσεις τους έχουν άδεια μέχρι τις 14/7. Αυτοί είναι οι Φορτούνης, Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Ελαμπντελαουί, Κασάμι και Σάσα Ζντιέλαρ, ο οποίος θα τύχει ιδιαίτερης προσοχής.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν στην προετοιμασία θα δώσουν το «παρών» οι Καραμάνος, Κολοβός, Βλαχοδήμος και Μπρούνο Χαλκιαδάκης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ