2015-07-06 21:24:06
Φωτογραφία για Tώρα όλοι το παίζουν υπέρ του Τσίπρα και του ΟΧΙ
Τελικά είναι για πολλά γέλια μερικοί ή μάλλον για πολλές σφαλιάρες Όπου και να διαβάσεις στο ιντερνετ, ενώ μέχρι πριν 24 ώρες προπαγάνδιζαν το ΝΑΙ, τώρα μιλάνε για το θάρρος του λαού, την αξιοπρέπεια, ότι ο φόβος νικήθηκε κλπ!! Απίστευτη φτήνια και υποκρισία μερικών.

Μπας και γλύψουν λίγο την κυβέρνηση και δεν τους κυνηγήσεις για τις άδειες και τα εκατομμύρια που χρωστάνε να υποθέσω εγώ;

 Όλοι τώρα στο πλευρό του Τσίπρα αλλά πολύ αμφιβάλλω αν το πιστεύουν και δεν είναι "όπου φυσάει ο άνεμος"! Ελάχιστα Μέσα τόλμησαν να θίξουν την νυχτιάτικη παραίτηση Σαμαρά μετά και το χθεσινό του φιάσκο αλλά όλοι ασχολήθηκαν με τον Βαρουφάκη ο οποίος φεύγει με το κεφάλι ψηλά και χωρίς να φοβάται να κυκλοφορήσει μέσα στην Αθήνα μόνος του και όχι με 20 μπράβους όπως όλες οι πολιτικές φίρμες που μας κατέστρεψαν!

Ο Βαρουφάκης είναι ο μόνος Υπουργός οικονομικών που σε μία τόσο δύσκολη στιγμή της Ελλάδας αγαπήθηκε τόσο από τον κόσμο
. Θέλω να πιστεύω ότι είναι επικοινωνιακοί περισσότερο οι λόγοι της παραίτησής του και να φανεί χρήσιμος στην κυβέρνηση σε κάποιον άλλο ίσως τομέα. Για βγες κύριε Αδωνη, εσύ είρωνα, γελωτοποιέ, μέγα κωλοτούμπα, μια βολτίτσα μόνος σου να δούμε αν έχεις κότσια...Εσύ που έβριζες τον Σαμαρά και μέχρι σήμερα τον έγλυφες. Τη συμπαράστασή μου να εκφράσω μόνο στην ομήγυρη της Στεφανίδου, στους Ρουβαδομουσχουροβαρδινογιάννηδες,  στην πληγείσα περιοχή της Εκάλης που ήταν η περιοχή με το υψηλότερο ΝΑΙ (85%)!, και στους μεγαλοδημοσιογράφους που το φυσάνε και δεν κρυώνει.

Χαρακτηριστικό δε, είναι ότι ρεπόρτερ των ΣΚΑΙ, MEGA,ΑΝΤ1, STAR, δεν εθεάθη ούτε για δείγμα χτες στο Σύνταγμα στη γιορτή της Δημοκρατίας! Και η ουσία είναι φυσικά να δούμε από την κυβέρνηση μια καλή συμφωνία που να μην εξοντώνει το λαό αλλά και υποδειγματική τιμωρία όσων έφεραν τήν Ελλάδα εδω και όσων εβαλαν πλάτες σε αυτούς... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ