2015-07-06 21:34:18
Φωτογραφία για O Βαρουφάκης παραδίδει στον τρακαρισμένο Τσακαλώτο
Πολιτικό όρκο παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας... έδωσε και του πρωθυπουργού έδωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος που διαδέχεται τον Γιάνη Βαρουφάκη στο υπουργείο Οικονομικών.

«Αναλαμβάνω το υπουργείο Οικονομικών σε μία κρίσιμη στιγμή, θα ήταν ψέμα αν σας έλεγα ότι δεν είμαι αγχωμένος» δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μετέφερε μάλιστα μια ρήση -οπως ειπε- της Κατίνας Παξινού, οτι τρακ έχει όποιος έχει ταλέντο.

«Με τον Ευκλείδη έχουμε κοινές αναφορές όσον αφορά τις σπουδές αλλά και την πορεία μας» δήλωσε ο τέως υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης παραδίδοντας στον Ευκλείδη Τσακαλώτου. Πάντως και Γιάνης Βαρουφάκς ήταν αγχωμένος, κάνοντας μάλιστα σαρδάμ με το επώνυνο του Τσακαλώτου.

Η κοινή μας διάγνωση, συνέχισε ο Γιάνης Βαρουφάκης, για το πρόβλημα της χώρας ήταν η λιτότητα, η ύφεση, το μη βιώσιμο χρέος. Οι κοινοί μας στόχοι είναι το σπάσιμο αυτού του ανατροφοδοτούμενου κύκλου αυτής της ανάδρασης»

Αυτή η ψήφος είχε ταξικά χαρακτηριστικά. Ο λαός είπε ότι εμείς θέλουμε μια κυβέρνηση που θα μας δώσει μια βιώσιμη λύση. Σε αυτό το σημείο δεν θα μπορούσαμε να έχουμε φτάσει χωρίς το Γ. Βαρουφάκη, τόνισε.

«Όλοι μαζί και όχι μόνοι οι Συριζαίοι πρέπει να πουν στον Γ. Βαρουφάκη ένα μεγάλο ευχαριστώ» πρόσθεσε.

Ο Γιανης Βαρουφάκης, έκλεισε λέγοντας ότι σε αυτούς τους μήνες η κυβέρνηση «αντί να αναθεματίζει το σκοτάδι, επιχειρήσε να ανάψει ένα μικρό κεράκι».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ