2012-05-06 15:17:27
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ... ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΙΜΠΑΓΑΣΑ
Οριστικές εξελίξεις για τις ανανεώσεις συμβολαίων στον Ολυμπιακό ίσως υπάρξουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Γενικότερ υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία για το θέμα του Μέλμπεργκ, ενώ φαίνεται δύσκολο να παραμείνει στους ερυθρόλευκους ο Ιμπαγάσα.

Η υπόθεση παραμονής του Ολοφ Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό και ενώ έχει εκφραστεί η κοινή επιθυμία των δυο πλευρών να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, έχει εξελιχθεί σε θρίλερ καθώς υπάρχει διαφορά στο οικονομικό Ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση του Σουηδού αμυντικού στην πρόταση για νέο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές (οι οποίες ουσιαστικά, με τις αλλαγές στο φορολογικό θα πάει μία η άλλη), με τον Μέλμπεργκ να το σκέφτεται πριν δώσει την τελική του απάντηση. Δημοσιεύματα από τη Σουηδία (τα οποία σας έχουμε ήδη παρουσιάσει, δείτε το σχετικό άρθρο ΕΔΩ), ανέφεραν ότι ο Μέλμπεργκ τελικά θα πει το ναι και θα μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά μέχρι να γίνει αυτό υπάρχει επιφυλακτικότητα από πλευράς Ολυμπιακού που είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον παίκτη.


Όσον αφορά τον Ιμπαγάσα θεωρείται πολύ δύσκολο να υπάρξει νέα συμφωνία, αλλά οι τελικές συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του, θα γίνουν τις προσεχείς μέρες. Αν ο Αργεντίνος δεχτεί σημαντική μείωση των απολαβών του ή κάποιους ειδικούς όρους τότε μπορεί η διαφαινόμενη τάση για μη ανανέωση να αλλάξει.

Επίσης συζητήσεις θα γίνουν και με τους Μοντέστο και Πάντελιτς...

Για τον Κορσικανό όλα είναι ανοιχτά αφού είναι παίκτης που χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τη διοίκηση για τον επαγγελματισμό του. Όσο για τον Πάντελιτς το πιθανότερο είναι ότι θα υπογραφεί νέο συμβόλαιο, τουλάχιστον από όσα έχουν προκύψει στις μέχρι τώρα συζητήσεις των δύο πλευρών.

Οι ανανεώσεις είναι ένα θέμα που έχουν θέσει σε άμεση προτεραιότητα οι ερυθρόλευκοι και αναμένονται οριστικές εξελίξεις, ίσως και τις επόμενες μέρες μετά τη φιέστα της Τετάρτης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ