2015-07-08 11:30:36
Φωτογραφία για Ηλεία: Συμπλοκή Σύριων - Βούλγαρων για σεξουαλική παρενόχληση
Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών υπηκόων Συρίας και Βουλγαρίας σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Ρουπάκι δήμου Πηνειού. Οι δύο ομάδες αλλοδαπών ήρθαν στα χέρια λόγω της σεξουαλικής παρενόχλησης που επιχείρησαν να κάνουν οι Σύριοι στις Βουλγάρες. Οι Βούλγαροι απάντησαν με ρόπαλα, ενώ στο σημείο συγκεντρώθηκαν περίπου 50 άτομα.

Στο επεισόδιο επενέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που συνέλαβαν έξι άτομα τα οποία κατέληξαν λόγω τραυματισμών στο νοσοκομείο.

Η συμπλοκή σημειώθηκε στις εννέα το βράδυ. Στο δρόμο από Γαστούνη προς Ρουπάκι, κάτοικοι της περιοχής αντιλήφθηκαν το μεγάλο αριθμό των αλλοδαπών, εκ των οποίων μερικοί πρωταγωνιστούσαν στο επεισόδιο με άγριο ξυλοδαρμό μεταξύ τους. Κλήθηκε η Αστυνομία με δυνάμεις της ΟΠΚΕ ΔΑ/Ηλείας και του Α.Τ. Γαστούνης όπου επενέβησαν και κατάφεραν μετά από λίγη ώρα να οδηγηθούν στα αίτια του επεισοδίου και στους πρωταγωνιστές του.

Οι Σύριοι, είχαν παρενοχλήσει σεξουαλικά γυναίκες από τη Βουλγαρία και οι Βούλγαροι πήγαν να τους βρουν και να ζητήσουν το λόγο. Με ρόπαλα αλληλοχτυπήθηκαν με αποτέλεσμα οι πέντε από τους έξι συλληφθέντες να τραυματιστούν και να οδηγηθούν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Ένας από τους δράστες προέκυψε μετά από έλεγχο που είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΦΟΡΑΕΙ... ΦΕΣΙ Ο ΚΑΜΠΕΛ;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΦΟΡΑΕΙ... ΦΕΣΙ Ο ΚΑΜΠΕΛ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ