2015-07-08 11:10:19
Φωτογραφία για ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ Ο ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ!
Από την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Ζήσης Καραχάλιος βρέθηκε στον Ολυμπιακό με τους Ιταλούς να παρουσιάζονται εντυπωσιασμένοι από το πρώτο του ματς στο φετινό Euro U19.

Τόσο ο ιταλικός Τύπος όσο και scouts από ομάδες της χώρας έστρεψαν τα βλέμματά τους πάνω στον Καραχάλιο με αφορμή το πρώτο του παιχνίδι στα τελικά του φετινού Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των Νέων.

Οι Ιταλοί βέβαια ξεχώρισαν και τον τερματοφύλακα Κότσαρη αλλά και τον Ορφανίδη, που έβαλε το άλλο γκολ της Εθνική Ελλάδας, αλλά και έβγαλε την ασίστ στο τέρμα του Καραχάλιου κόντρα στους Ουκρανούς.

Ο γεννημένος το 1996 Καραχάλιος είναι από το 2014 στον Ολυμπιακό, οπότε και εντάχθηκε στην Κ20 του Θρύλου, προερχόμενος από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Έχει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους έως το 2017 και παίζει κυρίως αμυντικό χαφ. Προτού τον κλείσει ο Ολυμπιακός τον είχε ξεχωρίσει και ο ΠΑΟΚ.

Οι Ιταλοί μεταδίδουν πως ήδη απασχολεί αρκετές ομάδες, που θα τον τσεκάρουν και στα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής Νέων στο Euro που γίνεται σε Κατερίνη, Πιερία και Λάρισα. Στη γειτονική μας χώρα γίνεται λόγος για θαυμασμό για τα προσόντα του νεαρού παίκτη του Ολυμπιακού, αλλά και την προοπτική που έχει μπροστά του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ