2015-07-08 14:03:34
Φωτογραφία για Β. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: ΠΟΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΩΒΟΥΛΙΟ;
Φώφη Γεννηματά: Αντί να φέρει συμφωνία ο κ. Τσίπρας γύρισε με τελεσίγραφο

Σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τους χειρισμούς του όσον αφορά την κρίση άσκησε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας. «Χάθηκαν ολόκληροι πέντε μήνες και ακούω τον πρωθυπουργό να λέει ''δεν φταίνει οι τελευταίοι πέντε μήνες''. Του απαντάμε: ''Οι δικοί σου πέντε μήνες φταίνε και η δική σου διακυβέρνηση''», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Είμαστε στα όρια της ανοχής της εμπιστοσύνης που του δείχνουμε, η κλεψύδρα της υπομονής έχει στερέψει», σημείωσε και πρόσθεσε ότι πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει της θέλει, αφού πρώτα έρθει στη Βουλή.

Στο σημείο αυτό ο κ. Μεϊμαράκης κατέκρινε έντονα την επιλογή του Πρωθυπουργού να απευθύνει σήμερα ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο. «Ποιος τον συμβούλευσε να μιλήσει σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο; Ποιος τον συμβούλευσε να δώσει βήμα στους εχθρούς;», διερωτήθηκε.


Φώφη Γεννηματά: Αντί να φέρει συμφωνία ο κ. Τσίπρας γύρισε με τελεσίγραφο

«Να πει το μεγάλο ''Ναι'' στην Ευρώπη και στο ευρώ και να καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για μια λυτρωτική συμφωνία» καλεί τον Πρωθυπουργό η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι αυτή είναι «η μία και μόνη επιλογή» που έχει πια ο κ. Τσίπρας.

«Η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή. Τα διλήμματα είναι δραματικά. Έφτασε η ώρα της αλήθειας, η ώρα της μεγάλης απόφασης», επισημαίνει η κ. Γεννηματά, προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση «δεν μπορούν πια να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και να μεταθέτουν τις ευθύνες τους σε άλλους». «Στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών πριν από τρεις ημέρες ο κ. Τσίπρας έχει δεσμευθεί να φέρει λύση, που ακυρώνει την ρήξη και το Grexit. Λύση  που κατοχυρώνει τη θέση της Ελλάδας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα στο ευρώ», συνεχίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα ότι «αντί να φέρει την συμφωνία που είχε υποσχεθεί γύρισε με τελεσίγραφο».

«Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει δώσει ''λευκή επιταγή'', στον κ. Τσίπρα, στην κυβέρνησή του  και σε κανέναν άλλον, για επιλογές , πρωτοβουλίες, παραλείψεις και παιγνίδια σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων. Το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να γίνει άλλοθι σε σκοτεινά διπλά σχέδια με σκοπιμότητες και κρυφές ατζέντες», διαμηνύει η κ. Γεννηματά, τονίζοντας ότι «μετά την οικτρή αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απαιτούνται αποφάσεις δύσκολες, επώδυνες, αλλά αναγκαίες και σωτήριες».

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ