2015-07-09 15:47:22
Φωτογραφία για Η Ryanair συζητά το ενδεχόμενο για δωρεάν πτήσεις εντός Ελλάδας - «Ο ελληνικός λαός εξέλεξε ένα μάτσο παλαβούς»
«Ο ελληνικός λαός εξέλεξε ένα μάτσο παλαβούς», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair Michael O'Leary, μιλώντας στο ιρλανδικό ραδιόφωνο Newstalk και εξαπολύοντας επίθεση εναντίον της Ελλάδας. Χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ως τραγωδία, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι πρέπει να μειωθούν οι συνταξιοδοτήσεις και όσοι βρίσκονται σε εργάσιμη ηλικία πρέπει να δουλέψουν.

«Δεν μπορείς να παίρνεις σύνταξη, να κάθεσαι σε μια καφετέρια και να πίνεις καφέ, και να περιμένεις οι Γερμανοί και οι Ιρλανδοί να πληρώσουν για σένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως μεταδίδει η Irish Mirror, ο ίδιος τόνισε πως «υπάρχει ένα θεμελιώδες πρόβλημα στην Ελλάδα ότι το 52% των νοικοκυριών στην Ελλάδα εξαρτώνται από τις συντάξεις ως κύρια πηγή του εισοδήματός τους, αλλά μόνο το 11% του ελληνικού λαού πληρώνει φόρους».

Ο O' Leary υπογράμμισε ότι η Ryanair είναι από τους μεγαλύτερους επενδυτές στην Ελλάδα αυτή την στιγμή καθώς και μία από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές εταιρείες που αναπτύσσεται με ταχύ ρυθμό στη χώρα. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό η εταιρεία αντιμετωπίζει προβλήματα, ιδίως στις πτήσεις εσωτερικού, καθώς αρκετοί πολίτες δεν έχουν πιστωτικές κάρτες και έτσι δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν πληρωμές.

Όπως είπε, η Ryanair συζητά με την ελληνική κυβέρνηση για τη δωρεάν μεταφορά πολιτών σε πτήσεις εσωτερικού για τις επόμενες 2 εβδομάδες.

Πηγή: lifo
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ