2015-07-09 17:02:18
Φωτογραφία για ΒΡΕΝΤΖΟΣ : ΗΤΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ!
Ο Γιάννης Βρέντζος καλωσόρισε τον Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως εξ αρχής ήταν η πρώτη επιλογή των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είπε:

«Ο Μάρκο Σίλβα είναι ένας από τους σημαντικότερους προπονητές στην Πορτογαλία και ένας από τους πλέον ανερχόμενους στην Ευρώπη. Ήταν εξ αρχής η πρώτη μας επιλογή. Η μέχρι τώρα καριέρα του, οι επιτυχίες του, το προφίλ του, οι φιλοδοξίες του, ταιριάζουν απόλυτα στο πρότζεκτ του Ολυμπιακού.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια δυσκολία στις συζητήσεις, γιατί υπάρχει αβεβαιότητα. Παρόλα αυτά εμείς είμαστε σίγουροι ότι ο Ολυμπιακός έχει όλα τα εχέγγυα για να προχωρήσει. Η πιο τρανή απόδειξη είναι ότι ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται εδώ μαζί μας.

Η κρίση, ειδικά τις τελευταίες δέκα ημέρες, αλλά και η κρίση των υπολοίπων ομάδων κάνει λιγότερο ελκυστικό προορισμό την Ελλάδα. Η μικρότερη αγγλική ομάδα έχει μεγαλύτερα έσοδα από όλες στη χώρα μας. Ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι είναι αυτό της φορολογίας.

Πλέον φτάνει στο 50%. Το μισό αγωνιστικό μπάτζετ πηγαίνει στους φόρους. Δεν είναι η ίδια κατάσταση με πριν από πέντε χρόνια. Τότε ήταν 20%. Ο Ολυμπιακός και είναι περήφανος γι’ αυτό έχει πληρώσει 90 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους. Και καλό είναι κάποια στιγμή οι αρχές να ψάξουν πόσα πληρώνουν οι άλλες ομάδες…».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ