2015-07-09 17:07:15
Φωτογραφία για ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο... ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ! (ΡΗΟΤΟ)
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η φετινή σεζόν για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, καθώς ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της σεζόν στο πρωτάθλημα της Basketleague ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Σφαιρόπουλος ήταν πρώτος στις προτιμήσεις τόσων των φιλάθλων με 2.024 ψήφους, όσο και των εκπροσωπών των ΜΜΕ, των συναδέλφων του, προπονητών και των αρχηγών των ομάδων.

Η ανάδειξη των καλύτερων της Basket League ΣΚΡΑΤΣ έγινε σε ποσοστό 40% από τις ψήφους των φιλάθλων και των εκπροσώπων των ΜΜΕ και 60% των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων.

«Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες στην ψηφοφορία», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή των ερυθρόλευκων όταν πληροφορήθηκε το αποτέλεσμα.

Στην συνέχεια ο Σφαιρόπουλος τόνισε: «Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και πάνω από όλα εκείνο που μετράει είναι η ομαδική προσπάθεια του Ολυμπιακού. Έχω επισημάνει και στο παρελθόν ότι πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες και σε εκείνους ανήκουν τα εύσημα, γιατί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ο τίτλος του Καλύτερου Προπονητή του Πρωταθλήματος αυξάνει τις υποχρεώσεις μας εν όψει της νέας σεζόν. Πρέπει να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα του Ολυμπιακού.

Η σημερινή τιμή, ωστόσο, δεν ανήκει μόνο σε μένα, αλλά και σε όλους τους συνεργάτες μου, που έκαναν μεγάλη προσπάθεια σε όλη την διάρκεια της σεζόν για να συμβάλλουν στην καλύτερη προετοιμασία της ομάδας», ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή των ερυθρόλευκων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ