2015-07-09 21:56:26
Φωτογραφία για «ΒΡΗΚΕ ΟΣΑ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΣΙΛΒΑ»!
Ο μάνατζερ του Μάρκο Σίλβα αποτυπώνει στο "Gazzetta.gr" τα πρώτα συναισθήματά του από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως σε αυτόν τον σύλλογο βρήκε ότι ήθελε.

Αναλυτικά Ο μάνατζερ του Κάρλος Ζέκα και τόσων άλλων παικτών και προπονητών είναι και ο ατζέντης του Μάρκο Σίλβα, που τον συνόδευσε στην Ελλάδα για το τελικό deal του με τον Ολυμπιακό. Όταν είχε πρωτομιλήσει για τον 38χρονο τεχνικό πριν από από αρκετά μεγάλο διάστημα ο ίδιος ήταν πολύ διστακτικός, ζώντας τη δική του αγωνία για την τύχη του πελάτη του, που ήταν ακόμα σε διένεξη.

Όσο πέρναγαν οι μέρες παρουσιαζόταν όλο και πιο αισιόδοξος, ωστόσο εάν δεν ερχόταν οι επίσημες ανακοινώσεις δεν ήθελε να πει το κάτι παραπάνω.

Ο Κάρλος Γκονσάλβες μίλησε για τις αρχικές εντυπώσεις του Σίλβα από τον Ολυμπιακό. «Είναι πολύ χαρούμενος. Πιστεύω πως το καταλάβατε και σήμερα που τον είδατε στην παρουσίαση και απ' όλα όσα είπε. Αν και ο Μάρκο είναι ένας άνθρωπος που δεν εκφράζεται τόσο ανοιχτά ήταν πολύ ικανοποιημένος. Ήταν κάτι που περιμέναμε τόσο καιρό», επισήμανε αρχικά.


Στην συνέχεια τόνισε πως «στον Ολυμπιακό όντως βρήκε όλα όσα ήθελε. Δεν κάνει τίποτε άλλο από το να μιλάει διαρκώς για αυτό το πρότζεκτ. Από την στιγμή που όλα πήγαν καλά και είναι πλέον προπονητής του είναι πλήρως αφοσιωμένος εκεί. Σας διαβεβαιώνω ότι έχει όλη την διάθεση, την αποφασιστικότητα, την όρεξη αλλά και τα φόντα και τα προσόντα για να μπορέσει να πετύχει σε μία τέτοια ομάδα, που έχει πολύ καλό και μεγάλο όνομα αλλά και ανάλογες απαιτήσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ