2015-07-11 09:20:13
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ!
Μέσα σε δύο ημέρες μόλις πουλήθηκαν 2000 εισιτήρια διαρκείας, με τον λαό του Θρύλου να σχηματίζει ουρές στο Καραϊσκάκη για να τα προμηθευτεί!

Η αγάπη για αυτή την ομάδα είναι αστείρευτη! Δεν τελειώνει ποτέ! Ο κόσμος του Ολυμπιακού το αποδεικνύει ξανά, με την ταχύτητα με την οποία εξαφανίζει τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2015-16. Μόλις δύο ημέρες μετά την παρουσίασή τους, 2000 μαγικά χαρτάκια «έφυγαν» με… ιλιγγιώδη ταχύτητα!

Όπως και την πρώτη ημέρα (πουλήθηκαν 700) έτσι και τη δεύτερη (πουλήθηκαν 1300) ο κόσμος έδειξε ότι αγκαλιάζει την αγαπημένη του ομάδα και ανταποκρίνεται στο μήνυμα που του έστειλε ο Θρύλος! Ότι η θέση του είναι μέσα στο Καραϊσκάκη, «στα σκαλοπάτια και στα τσιμέντα», όπως λέει και το σύνθημα από το οποίο η καμπάνια των εφετινών διαρκείας αντλεί το βασικό της μότο «θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι…».

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η διάθεση συνεχίζεται και το Σάββατο (10:00-15:00) προκειμένου να εξυπηρετηθούν και οι φίλοι του Θρύλου που κατά τη διάρκεια της εβδομάδας εργάζονται.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ