2015-07-11 19:10:47
Φωτογραφία για ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ... «ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ» ΝΤΑΝΣΤΟΝ Η ΕΦΕΣ!
Την τελευταία… πινελιά θέλει να βάλει στο φετινό της ρόστερ η Εφές με την προσθήκη του σέντερ, ο οποίος θα... “συμπληρώσει” τον Μπράιαντ Ντάνστον στην θέση “5”.

Η τουρκική ομάδα εξετάζει τις περιπτώσεις των Χουάν Παλάσιος, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας με την Πίναρ Καρσίγιακα και Άλεξ Τάιους, ο οποίος έμεινε “ελεύθερος” από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2014.

Παράλληλα, η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς και εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, επανήλθε όσον αφορά τον Στέφαν Λάσμε, προσεγγίζοντας την πλευρά του Καμπονέζου σέντερ, με τον οποίο πριν από έναν μήνα δεν ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας, ωστόσο του κατέθεσε πρόταση με μικρότερες οικονομικές αποδοχές και συγκεκριμένα της τάξης των 700.000 δολαρίων, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sportit.gr".

Ο Λάσμε από την στιγμή που έμεινε “ελεύθερος” δεν έκρυψε την... επιθυμία του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι “πράσινοι” τον έχουν μεν στα σχέδια τους, αλλά έχουν δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, έχοντας μεταθέσει τις συζητήσεις μαζί του για τις αρχές της εβδομάδας κι όταν θα ξέρουν την έκβαση των υποθέσεων τόσο με τον Σέρβο σέντερ, όσο και με το Νικ Καλάθη, που προορίζεται να πάρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στο νέο ρόστερ του "τριφυλλιού".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ