2015-07-12 09:55:13
Φωτογραφία για Πάτρα: 30-50% μείωση στη χρήση των αστικών λεωφορείων λόγω των πολιτικών εξελίξεων
Τις τελευταίες ημέρες οι ρυθμοί της πόλης έχουν αλλάξει λόγω των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων. Μια βόλτα στο κέντρο της πόλης αρκεί για να καταλάβεις οτι κάτι έχει αλλάξει.

Οι ουρές στις τράπεζες, τα άδεια καταστήματα, σι σκεπτικοί άνθρωποι στον δρόμο συνθέτουν ένα διαφορετικό τοπίο. Μάλιστα όλα αυτά σε μια περίοδο όπου αρκετοί περίμεναν προκειμένου να ξεκουραστούν και βρεθούν κοντά στις παραλίες.

Δεν είναι λίγοι, ειδικά φοιτητές, που χρησιμοποιούν τα αστικά λεωφορεία για να βρεθούν εκεί. Πόσο όμως έχει επηρεαστεί η χρήση της αστικής συγκοινωνίας από τις τρέχουσες πολιτικές και οικονιμικές εξελίξεις;

Το thebest επικοινώνησε με το αστικό κτελ της Πάτρας και μίλησε με τον προϊστάμενο γραφείου κίνησης κ. Αθανάσιο Χατζηελευθερίου ο οποίος ανέφερε οτι:" Τις τελευταίες μέρες υπάρχει αισθητή μείωση στην χρήση των αστικών λεωφορείων. Για τα λεωφρεία που κινούνται προς το κέντρο υπάρχει μια μείωση 30% περίπου. Για τις πιο απομακρυσμένες περιοχές (π.χ Καστρίτσι)" υπάρχει μείωση 50%. Ο κόσμος αποφεύγει να μετακινηθεί, να πάει μια βόλτα στην Πάτρα και να ξοδέψει χρήματα που προφανώς δεν έχει".

Όπως φαίνεται οι πολιτικές εξελίξεις επηρέασαν ακόμα και απλά πράγματα που μπορεί να απολαύσει κανείς, όπως είναι μια βόλτα στο κέντρο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ