2015-07-12 10:18:03
Φωτογραφία για ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο... ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ! (ΡΗΟΤΟ)
Ούτε Τουρκία, ούτε... Ελλάδα, ούτε Κατάρ, ούτε τίποτα! Ο Ροναλντίνιο θα συνεχίσει οριστικά και επίσημα την καριέρα του στην βραζιλιάνικη Φλουμινένσε.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Βραζιλιάνος αστέρας, ο οποίος αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του, μετά το πέρασμά του απ' την μεξικάνικη Κερετάρο και να αφήσει πίσω... σενάρια και κρούσεις από όλο τον κόσμο.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να ακουγόταν έντονα κυρίως η Αντάλιασπορ, ωστόσο ο 35χρονος μεσοεπιθετικός -του οποίου το όνομα (ξανα)ακούστηκε στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού- θα φοράει και επίσημα μέχρι -τουλάχιστον- το επόμενο καλοκαίρι τη φανέλα της Φλουμινένσε!

Κάτι που αρχικά επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσω Twitter, βάζοντας τα χρώματα του συλλόγου και το «Φλου», προτού αργότερα έρθει και η... επίσημη ανακοίνωση! Το συμβόλαιό του, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις θα καλυφθεί εν πολλοίς από χορηγούς.

Η Φλουμινένσε θα γίνει η τέταρτη βραζιλιάνικη ομάδα στην καριέρα του "Ρόνι", μετά τις Γκρέμιο, Φλαμένγκο και Ατλέτικο Μινέιρο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ