2015-07-12 10:54:18
Φωτογραφία για «ΠΑΙΖΕΙ» ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΚΑΡΙΓΙΟ... Η ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ
Ο Αντρέ Καρίγιο αρέσει πολύ στον Μάρκο Σίλβα και παρά τις δυσκολίες, υπάρχει... τρόπος να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός.

Το όνομα του Αντρέ Καρίγιο «παίζει» πλέον πολύ για τον Ολυμπιακό. Δεδομένων των δυσκολιών που υπάρχουν για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς από την Έβερτον, οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν κι αλλού.

Ο Περουβιανός είναι παίκτης με αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τον Βέλγο, καθώς μπορεί να παίξει τόσο ως εξτρέμ, όσο και σαν περιφερειακός επιθετικός, ενώ διαθέτει ταχύτητα, έκρηξη και την ικανότητα να διασπά τις αντίπαλες άμυνες.

Επιπλέον στα 24 του έχει μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία και αυτό τον καθιστά ακόμη πιο ενδιαφέρουσα επιλογή.

Ασφαλώς η περίπτωση απόκτησης του Καρίγιο δεν είναι εύκολη. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη Σπόρτινγκ (46 συμμετοχές, 7 γκολ, 18 ασίστ) και πολύ καλές εμφανίσεις στο Κόπα Αμέρικα, όπου η ομάδα του ήταν τρίτη, ενώ αρκετές ομάδες από μεγάλα πρωταθλήματα τον έχουν στο στόχαστρό τους.


Όμως οι ερυθρόλευκοι έχουν τα δικά τους όπλα για να τον κάνουν δικό τους. Ο Καρίγιο μεγαλούργησε υπό την τεχνική καθοδήγηση του Μάρκο Σίλβα. Παράλληλα, μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, φημολογείται πως ήδη απέρριψε πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Σπόρτινγκ και τα «λιοντάρια» δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να τον χάσουν χωρίς αντίτιμο.

Τέλος, ο Ολυμπιακός τού προσφέρει τη συμμετοχή στο Champions League, την οποία μένοντας στη Σπόρτινγκ πρέπει να διεκδικήσει μέσω προκριματικών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ