2015-07-13 00:46:05
Φωτογραφία για «ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, Ο ΝΕΝΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
Το θέμα του πλάγιου μέσου Νενέ είναι ένα από τα μεταγραφικά ζητήματα που απασχόλησαν και απασχολούν για μία ακόμη χρονιά τον Ολυμπιακό.

Ένα φλερτ που απασχόλησε παλιότερα τον Ολυμπιακό και που φέτος είναι στο χέρι των ερυθρόλευκων για να καταλήξει σε γάμο. Ο ατζέντης του Βραζιλιάνου χαφ, Ζιλβάν Κόστα αποκαλύπτει στον sportit τι συμβαίνει επί της παρούσης, αλλά και τον πραγματικό λόγο που ο Νενέ δεν κατέληξε στον Ολυμπιακό πριν από μερικά χρόνια.

Ο 33χρονος μέσος αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του ότι έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, όμως απομένει... το «ok» του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο δεν παρουσιάζεται τόσο «ζεστός» λόγω της ηλικίας του Βραζιλιάνου.

Ο μάνατζερ του τελευταίου παραδέχεται πως περιμένει την απόφαση του Πορτογάλου:

«Είναι όπως μου λες ότι τα γράφουν οι εφημερίδες. Υπήρξε μια προφορική συμφωνία, όμως μας είπαν να περιμένουμε τον νέο προπονητή», ανέφερε, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ότι είναι να γίνει ίσως πρέπει να γίνει γρήγορα καθώς:


«Όχι, δεν υπάρχει κάποια προθεσμία. Ο Νενέ είναι ένας ελεύθερος παίκτης αυτή τη στιγμή. Όλα εξαρτώνται καθαρά από τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος ανέλαβε τώρα τον Ολυμπιακό. Είναι καθαρά στο χέρι του. Η συμφωνία υπάρχει», κατέληξε σχετικά με το θέμα και στη συνέχεια απάντησε για το αν υπήρξε πράγματι πρόταση του Ολυμπιακού όταν ο Νενέ έπαιζε ακόμη στην Παρί:

«Ναι, υπήρξε πρόταση από τον Ολυμπιακό», επιβεβαίωσε, όμως ο λόγος δεν ήταν ούτε η αρνητικότητα του παίκτη να αγωνιστεί στην Ελλάδα, ούτε το χρηματικό κίνητρο της Μέσης Ανατολής αποκαλύπτοντας:

“Δεν ήταν στο χέρι του. Η Παρί δεν τον έδινε σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Δεν ήθελε να καταλήξει σε σύλλογο αντίπαλο που θα έπαιζε στο Champions League. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν κατέληξε στον Ολυμπιακό ή σε άλλες ομάδες όπως η Γαλατασαράι και η Μπεσίκτας που τον ήθελαν εκείνη την εποχή. Δεν ήταν οικονομικό το θέμα και δεν θα μπορούσε να ήταν, αφού ο πελάτης μου είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης και μπορούσε να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο» υπογράμμισε και έδειξε τη δίψα του πελάτη για να παίξει σε τοπ επίπεδο, την ώρα που υπάρχουν αυτοί που αμφισβητούν αν υπάρχει η ίδια δίψα πλέον από πλευράς Βραζιλιάνου. Ο Ζιλβάν ήταν σαφής για τις προθέσεις του πελάτη του και το έθεσε με ένα απλό επιχείρημα:

«Το γεγονός ότι ο Νενέ είναι τόσο ανταγωνιστικός είναι και ο λόγος που δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Aλ Γκαράφα. Γιατί ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη και να παίξει σε τοπ επίπεδο σε μια ομάδα όπως είναι και ο Ολυμπιακός που συμμετέχει στο Champions League. Αν το θέμα ήταν τα λεφτά, θα μπορούσε να είχε παραμείνει στο Κατάρ με ένα πολύ καλό συμβόλαιο», δήλωσε καθιστώντας σαφή τόσο τη «δίψα» του Νενέ για περισσότερες διακρίσεις σε υψηλό επίπεδο, όσο και για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πελάτης του, που σύμφωνα με τον ίδιο μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα σε καλό επίπεδο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

O Άντερσον Λουίς ντε Καρβάλιο, όπως είναι το πλήρες όνομα του Νενέ, πέτυχε 36 γκολ σε 79 ματς με τη φανέλα της Παρί στη Ligue 1, ενώ στη συνέχεια με την Αλ Γκαράφα μέτρησε 20 τέρματα σε 43 συμμετοχές στο Κατάρ. Τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ήταν η Γουεστ Χαμ, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα ομάδων όπως η Θέλτα, η Μονακό και η Εσπανιόλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΦΟ»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΦΟ»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ