2015-07-13 15:45:53
Φωτογραφία για Διερευνώνται όλα τα αίτια για το θανατηφόρο στην Πάφο
Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε η γνωριμία δύο οικογενειών, οι οποίες παραθέριζαν σε ξενοδοχείο της Πάφου Ο 38χρονος πατέρας της μιας οικογένειας συνελήφθη μετά από καταγγελία της άλλης οικογένειας  ότι παρενόχλησε σεξουαλικά το 10χρονο κοριτσάκι τους!

Σύμφωνα με την καταγγελία, η παρενόχληση έγινε την Κυριακή  στην πισίνα του ξενοδοχείου. Τα δύο μικρά παιδιά της οικογένειας του 38χρονου υπόπτου και το 10χρονο κοριτσάκι της οικογένειας των παραπονουμένων,  συνδέθηκαν φιλικά και έπαιζαν μαζί στην πισίνα.

Όπως καταγγέλθηκε στην αστυνομία, σε κάποια στιγμή ο 38χρονος μπήκε στην πισίνα, ενώ οι ανήλικες κόρες του και η 10χρονη έπαιζαν απολαμβάνοντας το νερό. Ο ύποπτος φέρεται να πλησίασε το 10χρονο κορίτσι και τη στιγμή που τα δικά του παιδιά απομακρύνθηκαν, άρχισε να τη χαϊδεύει.

Παρά το σοκ που υπέστη, η 10χρονη άρχισε να καλεί τους γονείς της, φωνάζοντας και βγαίνοντας από την πισίνα. Διηγήθηκε αμέσως τα όσα συνέβησαν στους γονείς της,  οι οποίοι με τη σειρά τους κατήγγειλαν την υπόθεση στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.


Κλιμάκιο του ΤΑΕ Πάφου μετέβη επί τόπου αρχίζοντας τη λήψη καταθέσεων, ενώ στη συνέχεια ο 38χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης του για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παρενόχλησης ανηλίκου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ